Emre Kaçan Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2014 (düzenlendi) Araca renk katmak için şunları aldım gelmesini bekliyorum.Belki sizlere de vesile olurum http://www.aliexpress.com/snapshot/6359239073.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6361746953.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6358991467.html (BuÜrünü de buradan görüp aldım ) Kasım 22, 2014 Emre Kaçan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 güzel ama klima düğmesi değiştiren arkadaşlarda bir kaç sorun çıktı diye hatırlıyorum forumda olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 şık parçalar . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 güzel ama klima düğmesi değiştiren arkadaşlarda bir kaç sorun çıktı diye hatırlıyorum forumda olması lazım ne gibi sorun acaba ? düğmeyi sökerken kırılma mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 ne gibi sorun acaba ? düğmeyi sökerken kırılma mı ? yeni düğmeyi takarken orada birşey kırılıyordu hatırladığım kadarıyla ve oranın değişmesi pahalıya patlıyordu forumda aradım ama bulamadım yakup bulur ama konuyu görmedi herhalde aha buldum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Buyrun Hüseyin Bey in klima düğmesi yüzünden yaşadıkları.Okuduktan sonra takmayı düşünmeyeceğinizi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 tamam kararımı verdim takmıyorum. Zaten bu aralar sıkışığız 4000 Tl gibi maaliyetler okudum en iyisi orjinali ile kalsın bu düğmeleri de ne yaparım artık bilemiyorum.Servis takamaz mı acaba .Sonuçta bilgili kişiler nasıl takılacağını bilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Ilk iki Parça cok kullanışlı ve şık duruyor. Telefon tutacağı standart mı telefona göre ayrı model seçilebiliyor mu? 6 plus sığar mı buna. Bende ki Focus 2 ama ondada güzel durur sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Ilk iki Parça cok kullanışlı ve şık duruyor. Telefon tutacağı standart mı telefona göre ayrı model seçilebiliyor mu? 6 plus sığar mı buna. Bende ki Focus 2 ama ondada güzel durur sanırım. 6 plus 16 cm uzunluk - 8 cm genişlik bu ürünün 15 cm uzunluğu var olacağını sanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 6 plus 16 cm uzunluk - 8 cm genişlik bu ürünün 15 cm uzunluğu var olacağını sanmıyorum Bunun biraz daha büyükleri vardır mutlaka bi araştırayım siteden. Özellikle stand olaarakta kullanılması cok iyiymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Tel tutacağı real de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 şimdi geldi klima düğmeleri.Şikayetlerden dolayı takmıyorum.Ama güzel görüntü katardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Bence bir deneyin düğmeleri ben alır almaz 10 dk. da taktım herhangi bir problem yaşamadım gayette şık duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Bence bir deneyin düğmeleri ben alır almaz 10 dk. da taktım herhangi bir problem yaşamadım gayette şık duruyor. Acaba bir sorun olursa kasko karsilar mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 O konuda bilgim yok maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap