çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Eren TEKİN den makyajlı focus incelemesi http://www.otomobildunyam.com/test-ford-focus-2015-eren-tekin/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Güncel Fotoğraflar Kapı iç bölümü ve kapı açma kollarında bulunan ledler Genel Değişen Torpido Bu makyajsız versiyon'dan Navi yokken bilgi ekran menüsünden... Ön led'ler Arka led'ler İç genel Bu da makyajsız iç mekan 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Allah bana bağışlasın ... hehehehe ... Yakup bilmem fark ettin mi? Sen yeni kuZu'yu çekerken arada/arka planda SW Mondeo'yu da yakalamışsın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Birazcık daha fazla yakalanmış hali 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 "Klimayı kapalı" da ne ola ki..Hay seni çevirenin :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Orada şey diyor aslında (du...düşünüp kıvırmaya çalışıyorum) hah ... diyor ki -> Klimayı Kapalı Konuma Getireyim mi? .... yaaa !!! İşte böyle kibar bi araba bu (bkn.yersen) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Kapalı --> Aç olacak. Klima zaten kapalı çünkü orada ''Klimayı Aç'' bu sefer'de emir kipli oldu Sadece Klima olursa orta yol bulunur ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 ekran sanırım resitif ekran Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Kapasitif ekran kullanan arabacı var mı ki? Arabacı takımının genelde rezistif'i fiyat farkından ziyade sağlamlık + kullanım kolaylığı nedeni ile seçtiğini biliyorum. (bkn.basit güzeldir) ...bunu yağlı el ile touchpad çalıştıramadığı için önce gidip ellerini iyice yıkayan, sonra işinin başına dönen kişi olarak ssöylüyor ve sanayide kapasitif touch screen kullanan zihniyeti (Örnek:Panasonic IDS cihazı) fena halde kınıyorum. Not: Onlar da IDS 2.4'ten itibaren Rezistif + Kalem olayına geri döndü ... o ayrı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Benim en çok merak ettiğim husus direksiyon kutusu. Var mı bir değişiklik arkadaşlar? Bunda da lokurtu olursa yazıklar olsun Ford a. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Benim en çok merak ettiğim husus direksiyon kutusu. Var mı bir değişiklik arkadaşlar? Bunda da lokurtu olursa yazıklar olsun Ford a. Siz aldığınız gün veya test ederken ses duydunuz mu ? Hayır sanırım. Uzun dönemde kullanıcıların dönmesi ile bunlar gelirse gelir. Bana soruluyorsa bu soru; makyajsız'da da bu ses denilen şeyi duymadım bu arabada da duymadım. Parke yollardan da geçtim ama bilmiyorum. Garip şekilde müzik kapalı bu sesi duyayım diye de kafa patlatmadım sapık gibi Bazı değişiklikler ve dahası için foruma bakmaya devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Siz aldığınız gün veya test ederken ses duydunuz mu ? Hayır sanırım. Uzun dönemde kullanıcıların dönmesi ile bunlar gelirse gelir. Bana soruluyorsa bu soru; makyajsız'da da bu ses denilen şeyi duymadım bu arabada da duymadım. Parke yollardan da geçtim ama bilmiyorum. Garip şekilde müzik kapalı bu sesi duyayım diye de kafa patlatmadım sapık gibi Bazı değişiklikler ve dahası için foruma bakmaya devam. Arabada ses duymadım ki lok duyayım En çok haşır neşir olan sen olduğun için soru sanaydı aslında... Ama eskisinde duymadığını söylüyorsun, doğrudur. Ama ses var bu bir gerçek.. İnşallah bunda yoktur da ve yine inşallah bizimkilere uyumludur da değiştiririz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Garip şekilde müzik kapalı bu sesi duyayım diye de kafa patlatmadım sapık gibi Ben de kullandığım araçlarda rahatsız edici düzeyde hiç duymadım, hep hafif ve uzaktan çok nadir bir tıkırtı olarak geldi. Ancak sesten rahatsız olan ve sapık olmadığından emin olduğum kişiler var. Şu aşamada bu sesten rahatsız olacaksanız -garantisi yok- Focus ve hatta Ford almayın demek en sağlam yol. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Düzenli olarak müzik kapalı araç kullanan biri olarak her şeyi müziğin kapatmasını beklememek lazım, sonra bir sorundan şüphelenildiğinde hangi ses normal hangisi değil bilinmiyor. Ki odofililer arka planda cızırtı neyim olmasın diye o kadar uğraşırlarken diğer arka plan seslerinden kurtulmak istemeleri normal olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 (düzenlendi) Bende Focus 2,5 var. Bu ses olayını ustama sorduğumda ufak tefek sesler olabilir bozuk yollarda ama sıkıntı değil demişti. Bizim Focuslarda bu sesi bulamamak veya duyamamak maharet açıkçası. Özellikle parke taşlı ve mühendislikle uzaktan yakından alakası olmayan yollarda, rampa inişlerde sağa sola dönerken takır takır ses geliyor. Her gün aynı rampayı inip en sıkıntılı noktasından dönüş yapmak zorunda olduğum için istisnasız her seferinde duyuyorum. Bu sadece benim aracımda mı var deyip de aynı noktalarda kullandığım eski-yeni hiçbir araçtan bu sesi duymadım. Geçen hafta makyajlı Focus'u Sivas'ta plazada gördüm. Zamanım çok dar olduğu için deneme, inceleme şansı bulamadım. Yoksa ilk testimde ben size söylerdim o ses gitmiş mi duruyor mu:) Aralık 5, 2014 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap