Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ne yalan söyleyim ben de kullanmaktan yanayım, ilginç ama hala trafikte araç kullanmak ( tuhaf, tuhaf bişeyler yapanlar olmasına rağmen) keyif veriyor, bakalım nereye kadar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 hala trafikte araç kullanmak ( tuhaf, tuhaf bişeyler yapanlar olmasına rağmen) keyif veriyor Buna biz halk arasında Mazoşizm diyoruz O zaman metro ve otobüse binelim ya Metro (atıyorum) ...Zülküf (arabamın temsili ismi) çek bakiim eve, arada müsait bir ATM'nin de önünde dur dediğinde sana -köpeğin olsun be abijim- diyor mu? (aslında şu anda arabalarımız bu ve benzeri şeyler söylemiyor,ama yapsalar/söyleseler fena mı olur?) Temsili Muhabbet. Zülküf (aklıllı arabam) - Kaan abi ya, kış geliyo...bak sağ arka lastik aleni kabağa bağlamış. Kaan - Ya idare et be koçum, yaz tatiline giderken sana kralından 4 tane sıfır lastik çekicem Zülküf - İyi diyorsun da apartman otoparkındaki diğer arabalar bana ezik muamelesi yapıyor. -radyoda kanal değişir, acılı bir arabesk arka planda çalmaya başlar- Zülküf - Zamanında ne sanayiciler seni aliim die Showroom'a gelip gitti ama kısmet sanaymış abijim. Kaan - Taam lan, taam .. içim şişti. En yakın Lassa bayiine çek bakiim. Zülküf - Adamsın be abijim. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Audi reklamı vardı A7/8 felandı. İş yeri otoparkına gidip yer bulup park ediyordu çağırınca geri geliyordu. O arabayla o kadının işine ayrı mesele. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Kaan - Taam lan, taam .. içim şişti. En yakın Lassa bayiine çek bakiim. Olmadı, Zülküf daha iyisine layık... Ben kullanırım keyifle, mazoşistçe. Sadece araç kendi kendine servise gitsin, ustalar ve servis müdürü ile işini kendi halletsin yeter. Tabii bu arada beni de kollayarak acıtmayacak bir fatura getirsin ki külahları değişmeyelim. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Velhasıl, konuya dönecek olursak. Okulumuza misafir olan focus'u virajlı yollarımızda kullandım birde, nefis Tadı damağımda biraz daha verseler keşke 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Ekrem Akçaer Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Selam, O kadar para verip aldığım aracı on iki sensöre emanet etmem.zaten çok kullanışlı olmadığını düşünüyorum. Açıkcası bu park durumlarında yardıma ihtiyacımda yok. Bence boşa bağlanan para. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Gaz, fren kontrolü sizde, kulağınız bip sesinde olduğu sürece çok da fonksiyonel değil park yerinden çıkış. Aşırı acemi değilseniz, bu işi sizin yapmanız daha kolay, sonuçta önde arakada sensörler yine yardımcı olmaya devam ediyor. Yakup'un linkini verdiği teknolojiler hayata geçsin, o zaman daha bir anlamlı olacak. Dönüş farı için de halen xenon almak zorunda olmak da bir eksiklik bence. Artık bütün markalar bunu sis farına entegre ediyorlar. Katılıyorum. Dönüş farları bir opsiyon olmamalı. Gerçekten elzem bir özellik. Galiba bu otomobil dünyasında hiçbir zaman istediğimiz şeyleri bir arada bulamayacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Dönüş farı ile adaptif farı karıştırdınız sanırım. Bu sistemin detaylarını sitemizde verdik. Viraj içi düşük seyir (40'a kadar) için zaten sis yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Dönüş farı ile adaptif farı karıştırdınız sanırım. Bu sistemin detaylarını sitemizde verdik. Viraj içi düşük seyir (40'a kadar) için zaten sis yanıyor. Farkını biliyorum da, donanım listesinde bu belirtilmiyor. Statik köşe lambaları olarak, sadece xenon opsiyonunda görülüyor. Benim bu listeden anladığım mevcut donanımda böyle bir özellik yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Farkını biliyorum da, donanım listesinde bu belirtilmiyor. Statik köşe lambaları olarak, sadece xenon opsiyonunda görülüyor. Benim bu listeden anladığım mevcut donanımda böyle bir özellik yok. Bakmak lazım, ben de yok biliyorum. mevcut donanımda led aydınlatma da yazmıyor. Oldukça eksik sayılır katalog. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bugün akşam hatta 1 saat önce tekrar sürüştük kendisiyle, burada sırasıyla aydınlatma direkleri var sağ sol ön arka boş bir yer var. Slalom testi yapmış oldu biraz biraz. Göz kamaştırıcı derecede güzeldi. Kaan abi'nin araba bugün iyi çalıştı, park yeri araya araya yoruldu garibim, her gelen onu test ediyor Ayrıca dönüşlerde sis far yanmıyordu niye olduğunu anlamadım acaba ayarı mı var? Bu sistemde bunların da çalışması gerekiyordu, viraj içi aydınlatma yine eskisi gibi farın içinde tek ampül ile de yanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Ayrıca dönüşlerde sis far yanmıyordu niye olduğunu anlamadım acaba ayarı mı var? Bu sistemde bunların da çalışması gerekiyordu, viraj içi aydınlatma yine eskisi gibi farın içinde tek ampül ile de yanıyor. Statik lamba olunca sislerin yanmasına gerek yokki, sisler zaten yeteri kadar o işi yapmıyor, hiç yoktan iyidir ve sıfır maliyet nedeniyle koyuyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Statik lamba olunca sislerin yanmasına gerek yokki, sisler zaten yeteri kadar o işi yapmıyor, hiç yoktan iyidir ve sıfır maliyet nedeniyle koyuyorlar. Ama tanıtım sistemi öyle demiyor. Fog light aktif diyor bu sebeple dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Ama tanıtım sistemi öyle demiyor. Fog light aktif diyor bu sebeple dedim. ben hiç incelemedim de demek istediğim alt donanımda sisler, xenon paketlide statik şeklinde değil mi yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 ben hiç incelemedim de demek istediğim alt donanımda sisler, xenon paketlide statik şeklinde değil mi yani? Paket halinde hepsi bunda olması lazım. Alt donanım hakkında zerre fikrim yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap