Selman Gündağ Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Sony satışı yok şuan, kataloglarda görmediğiniz gibi eyvallah şansa bak ya o zaman itiraz etme hakkımda yok . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Aracınız hayırlı olsun, takılmayın boşuna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selman Gündağ Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Aracınız hayırlı olsun, takılmayın boşuna Teşekkür ederim. Ses noktasında herhangi bir sıkıntım yok sadece sizin buradaki videonuz da sony yazısını görünce acaba mı dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 (düzenlendi) ilginç 1.5 motorlara mı saklıyorlar? Ocak 10, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz. hayırlı olsun.. kış lastiği alın acilen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz. iç hacimde farklılık mı var? İlginç.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 iç hacimde farklılık mı var? İlginç.. yok yok, genel olarak dar diye abartanların yorumlarından korkmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 yok yok, genel olarak dar diye abartanların yorumlarından korkmuş. Eski araçlarıda F3 diye hatırlıyorum arkadaşın böylede yorum yapınca akla direk değişiklik mi olduğu geliyor, o yüzden dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Eski araçlarıda F3 diye hatırlıyorum arkadaşın böylede yorum yapınca akla direk değişiklik mi olduğu geliyor, o yüzden dedim. Ben onu unuttum sanırım karoser'i değişmişlerdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Evet çevredeki kişiler çok dar dediler ama bence gayet yeterli. Yakup abinin dediği gibi hatchbackden sedana geçtik belki onunda etkisi olabilir ama araba güzel yani bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 İyi akşamlar. Arabayı teslim alırken Başer Oto'da fotoğraf çekinmiştik. Sevgili Harun Bey'e teşekkürlerimizi iletiyorum. Bizimle çok ilgilendiler, çok memnun kaldık. Ankara'da araba alacaklara tavsiyem Başer'e uğrasınlar. Bir önceki arabayıda Altınsoy'dan almıştık. Oradanda memnun kalmıştık ama Başer daha profesyoneldi. Tüm teşekkürlerimizi buradan iletiyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Tekrar hayırlı olsun, oradan yüzünü kesip profiline ekleyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Bugün Ozan'la Otokoç'taydık. Aracı test ettik. Dikey park yeri bulamadık hadi paralel parkı deneyelim dedik. Araç park yerini buldu , onayladı, komutu verdi ama malesef park edemedi Sistem ne yapcağını şaşırıp otomatik parkı iptal etti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Bugün Ozan'la Otokoç'taydık. Aracı test ettik. Dikey park yeri bulamadık hadi paralel parkı deneyelim dedik. Araç park yerini buldu , onayladı, komutu verdi ama malesef park edemedi Sistem ne yapcağını şaşırıp otomatik parkı iptal etti Ne yapacağını şaşırdığı doğruda, direksiyona dokunduğun için iptal etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap