Ahmet_Güven Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2014 Merhaba forumdaşlar aranızda yeniyim bi sorum olacaktı bende 2010 model Focus Sedan var Ebayda dolaşırken bu aparatı gördüm http://www.ebay.com/itm/CD-DVD-Players-USB-interface-modification-Panel-For-Ford-Focus-05-08-Black-/231395354178?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35e03ce642 Acaba bizim arabaya uyarmı Not : Arabayı yeni aldım ve forum tecrübem yoktur yanlış yere açtıysam kusura bakmayın iyi günler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin C. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Süper ya ilk defa bundan görüyorum eğer focus 2 lere oluyorsa almak isterim ama nerden temin edebilirim bu linkteki site hariç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Değer Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Bunlar standart focus comfort ,collection veya titaniumlarda bulunan teybe olmamaktadır Ancak bu ürün multimedyalı teyplere olmaktadır Saygılarımla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Fontu büyütmenize gerek yok, okuyabiliyoruz düzenlendi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet_Güven Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Süper ya ilk defa bundan görüyorum eğer focus 2 lere oluyorsa almak isterim ama nerden temin edebilirim bu linkteki site hariç Trend x var bende o linkteki teybin aynisi ama ortadaki tuş farklı yani benimkine uyuyormu anlamadim . Iyi günler saolun. Bu site hariç nerden temin edeceğini bilmiyorum ama keşke uysa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Uymuyor. Açıkmalarda her şey yazılmış zaten. Forumu inceleyin, aux için çalışmalar mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet_Güven Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Uymuyor. Açıkmalarda herşey yazılmış zaten. Forumu inceleyin, aux için çalışmalar mevcut. Yok kardeş benim bu ürünü araştırmamın sebebi USB dir. Aux ile çalışmalar var gördüm ama ben USB göremediğim için USB benim işime daha çok yaradığı için sordum. Genede saol iyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yok kardeş benim bu ürünü araştırmamın sebebi USB dir. Aux ile çalışmalar var gördüm ama ben USB göremediğim için USB benim işime daha çok yaradığı için sordum. Genede saol iyi günler. Açtığınız konu başlığı aux. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet_Güven Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Açtığınız konu başlığı aux. Kolay gelsin. Aparatın içinde aux da olduğu için .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap