Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yakup benimkisini yükseltelimmi beklesinmi biraz daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yakup benimkisini yükseltelimmi beklesinmi biraz daha Bekle abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 böyle gelicek gelicek diyip 6 ay oyaladın beni hatırlıyormusun o yüzden iyi bilirim ben bu gelicek gibileri Deniz arkadaş yazmış; Baseband prevesion mod yaptım. kurdum sonra redsnowla jail break yaptım. baseband yükseltmedim. geveyle süper çalışyıor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Deniz arkadaş yazmış; ios 5 i yapıcaz bizde böyle sl cihazda bukadar oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap