Burak M. Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2014 Ford Focus 3 aracımın Yedek anahtarını takınca ''İNFO'' ışığı yanıyor ve aracı çalıştırmıyor.Anahtarı nasıl aktive edebilirim ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Başlık genel'e uygun değil soru kısmına taşındı. Lütfen dikkat ediniz, en azından eski başlıklara bakınız. Ayrıca aktive için klavuz'da yönerge mevcut. Biri eklemezse veya yapamazsanız 1 gün içinde eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Biraz geciktim, buyrunuz Buarada olumlu/olumsuz lütfen dönüş yapın. Birde mümkünse video çekip bize atabilirsiniz, YT kanalımıza atıp yöntemi yayınlayabiliriz. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Cevabınız için çok teşekkür ederim Yakup Bey.Sorunum çözüldü.İyi Günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Cevabınız için çok teşekkür ederim Yakup Bey.Sorunum çözüldü.İyi Günler Burak senin anahtar kumandalı mı? Bu işlem kumandalı anahtarlar için anlatılmış kumandasız yedek anahtara da yapabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Burak senin anahtar kumandalı mı? Bu işlem kumandalı anahtarlar için anlatılmış kumandasız yedek anahtara da yapabilir miyiz? Yedek Anahtar kumandasız yakup beyin yazdıklarına baktım daha bunları uygulamadan indim yedeği taktım info yandı yine immoblizier dedi bende kontağı çevirdim çalıştı şu an çalışıyor sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak M.
Ford Focus 3 aracımın Yedek anahtarını takınca ''İNFO'' ışığı yanıyor ve aracı çalıştırmıyor.Anahtarı nasıl aktive edebilirim ??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap