Serdar Sevinç Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2014 (düzenlendi) Selamlar; bugün itibariyle uzun süredir araştırdığım gündüz ledlerimi taktırdım, ledleri vazgeçilmez alışveriş sitem olan aliexpress.com dan 70$ civarı bir fiyata alıp elektrikçi arkadaşıma 1 adet kısa marlboro ya bağlattırdım bana maliyeti 150 tlye falan gelmiş oldu. şimdilik memnunum.... sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim Kasım 28, 2014 Serdar Sevinç tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Biraz bilgi olsa daha iyi olur, nereden temin edildi , ne kadar, montaj nasıl yapıldı vb. Memnun musunuz nedir ne değildir? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Kisa farlarla birlikte mi yaniyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Sevinç Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Kontak ile beraber yaniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap