Semih Özdemir Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2014 arakadaşlar comfortların jantları neden 15 inç diğerleri 16 merak ettiğim bir konu yardım ederseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Üretici böyle tercih ettiği için. Ekonomik olması için diye de sebepleyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 16 inç yapmamak için bir sebeb yok yani diğerleriyle aynı ozaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 16 inç yapmamak için bir sebeb yok yani diğerleriyle aynı ozaman Aynen öyle, isterseniz 17 veya 18'de yaparsınız uygun lastikler ile tabi. Buarada kadran hatasını giderme adına servise ayar için gitmenizde fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 16 yaptığımda da gitmeme gerek varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 16 yaptığımda da gitmeme gerek varmıdır 195/65 r15'den 205/55 r16'ya geçerseniz aradaki fark %0.4 olur. Ben olsam acele etmem bakım zamanı söylerdim. Aradaki fark pek birşey değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Semih Özdemir
arakadaşlar comfortların jantları neden 15 inç diğerleri 16 merak ettiğim bir konu yardım ederseniz sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap