Fatih Tetik Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2014 Otokoc bursa subesindeki kampanyali fiyatlar, onceki konulardaki yorumlarida okudum sizce 1 yillik araca yapilmali midir, fiyatlar hakkinda ne dusunuyorsunuz ozellikle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Ben ilk bakıma gittiğimde, yani ilk yılında 1 numaradan yaptırmıştım. Memnun da kalmıştım. 3 numara da söylediği cam filmi 3M ise bence güzel fiyat. Ben olsam yaptırırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Aslında iyi güzel de bence ilk yıllarında keyfe keder,ziraa bir kaç yada üç beş yıkamadan sonra Oluşan filim tabaka yada adı neyse uçup gidiyor...ilerleyen yıllarda meydana gelen lokal çiziklerin cila ile giderilmesi daha keyifli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Tetik Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Ben ilk bakıma gittiğimde, yani ilk yılında 1 numaradan yaptırmıştım. Memnun da kalmıştım. 3 numara da söylediği cam filmi 3M ise bence güzel fiyat. Ben olsam yaptırırdım. Aslinda 3 numaradaki 1 numaradan farkli olarak yapilan ictemizlik vinil koruma farka deger mi emin degilim serdar bey Aslında iyi güzel de bence ilk yıllarında keyfe keder,ziraa bir kaç yada üç beş yıkamadan sonra Oluşan filim tabaka yada adı neyse uçup gidiyor...ilerleyen yıllarda meydana gelen lokal çiziklerin cila ile giderilmesi daha keyifli.. Abi ilk yil ama benim aracta da ufak tefek cizikler var ona bir etkisi olmaz sanirim bu uygulamalarin degil mi Cila ise yarar mi diyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Aslinda 3 numaradaki 1 numaradan farkli olarak yapilan ictemizlik vinil koruma farka deger mi emin degilim serdar bey Sadece temizlik olarak tabi ki değmez ama orada cam filmi veya navigasyon hediye yazıyor. Ben onun için olabilir dedim. Yoksa pek bir farkı yok diğerinden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Navigasyon panel sökülüp monte edilenlerden mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Tetik Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Navigasyon panel sökülüp monte edilenlerden mi? sormadim birazdan sorup buraya yazarim Sadece temizlik olarak tabi ki değmez ama orada cam filmi veya navigasyon hediye yazıyor. Ben onun için olabilir dedim. Yoksa pek bir farkı yok diğerinden. aslinda benim aracta da navigasyon yok insanin aklini celiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 en ucuz çin malı navigasyonlu multimedia cihazları 700 küsür. panel sökülenden değilde olsa olsa cama yapıştırılan cihazlardandır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Tetik Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 en ucuz çin malı navigasyonlu multimedia cihazları 700 küsür. panel sökülenden değilde olsa olsa cama yapıştırılan cihazlardandır. evet dediginiz gibi panel sokulenden degilmis yapistirilan cihazlardanmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Ben sönmez koç oto da boya koruma koltuk koruma motor koruma cam su itici de dahil 250 liraya yaptırdım 2 hafta önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 fiyatı nasıl bilmiyorum ama en önemlisi usta, sonrasında malzeme. Mesela bide sonaxtan fiyat alın karşılaştırın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap