Alper Taşcı Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2014 bu parçayı büyük bir başarı ile kırdım : aradım taradım bulamadım bi yer 350 tl istedi yüksek geldi... buda parçanın orjinali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Soru nedir? En ucuz çözüm olarak parçalar duruyorsa, plastik tamir+boya veya folyo. 50 tl civarına malolur. Parça değişimi daha ucuz olurmu derseniz, parçacılar çıkmacılar gezilecek(çıkmacılar kolay kolay vermez komple göğüs vermek isterler) pazarlık edilecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Taşcı Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 parça bulunmuyor maalesef şimdlik folyo ile kapladım ama çirkin bi görüntü oldu soru yok sadece bu parçaya dikkat edilmesi cok kötü bi işçilik oldugunu belirtmek istedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 O parça nasıl kırıldı ben onu merak ediyorum... bir sinir anına denk gelmiş gibime geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Taşcı Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 aynen öyle oldu :) işte atalar boşuna dememiş keskin sirke kendi küpüne zarar verir diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 O zaman kötü iscilik diyemeyiz... Di mi? Bildigin vurup kirmissiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 parça bulunmuyor maalesef şimdlik folyo ile kapladım ama çirkin bi görüntü oldu soru yok sadece bu parçaya dikkat edilmesi cok kötü bi işçilik oldugunu belirtmek istedim... tamiri düzgün yapılırsa, üzerinede plasti dip veya başka mat boya atılırsa belli bile olmaz aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Taşcı Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 valla tekrar sökmeye korkuyorum elimde pek yatkın böyle işlere çıkmasını bulana kadar dursun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alper Taşcı
bu parçayı büyük bir başarı ile kırdım : aradım taradım bulamadım bi yer 350 tl istedi yüksek geldi...
buda parçanın orjinali
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap