Orhan Gökçe Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2014 Kontak anahtarını nereye takacağımı akşamları karanlıkta göremiyorum. http://tr.aliexpress.com/item/Ford-Focus-2-focus-3-Mondeo-ignition-switch-decoration-luminous-ignition-key-hole-decoration-ring-free/1845536174.html yukardaki linkteki ürünü türkiyede bulabilirmiyim? Benim gibi arkadaşlar farklı bir çözüm buldular mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 linkteki ürün sadece dekorasyon. anahtar çerçevesinin gudubet görüntüsünü bi nebze düzeltiyor. gündüz yapacağınız bol miktarda pratik gece işinizi daha da kolaylaştıracaktır ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 bildiğim kadaıyla Türkiye'de de çeşitli sitelerde satılıyor ama ışıklı birşey değil.. sonuç olarak derdinize derman olmayacak.. en iyi çözüm araca binince iç lambayı yakmanız olacak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 (düzenlendi) 12v'luk tek bir led ve araba çakmağı çerçevesi ile aydınlatma yapanlar da var ... basit ama bence işe yarar çözüm. Genelde basit güzeldir zaten... http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=173761 Aralık 2, 2014 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 kumanda ile kilidi açınca ışık yanıyor, sönene kadar anahtarı takamıyor musunuz? bence gereksiz, ama kaan abi nin eklediği resim hoşmuş; ışıklı.. sizinkinde fosfor bile yok sanırım..beyazı alınarak görünürlüğü arttırılabilir, elbet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 kumanda ile kilidi açınca ışık yanıyor, sönene kadar anahtarı takamıyor musunuz? bence gereksiz, ama kaan abi nin eklediği resim hoşmuş; ışıklı.. sizinkinde fosfor bile yok sanırım..beyazı alınarak görünürlüğü arttırılabilir, elbet. Yok kumandayla kilidi açınca ışık yanıyor ve ben de sönene kadar anahtarı takıyorum.Yani problem yok ben buraya öylesine laf olsun diye soru sordum! Sence gereksiz olabilir de bu bence bayağı gıcık bir problem. Akşamları anahtarı yerleştirmek arabadan soğuttu beni valla! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 (düzenlendi) Orhan Bey stress yapmayın, deyim yerinde ise burası serbest kürsü. Sıkıntı duyduğunuz konunun çözümü görece basit ... paylaşmıştım ama bir kere daha ve azıcık detay ile bilgi vereyim (yeniden) Herhangi bir oto aksesuarcısından ya da internet üzerinden alacağınız -aydınlatmalı araba çakmağı- ile kontak anahtarı soketinizi modern çağın ötesine taşıyabilirsiniz. http://www.otoparcasepeti.com/?urun-37445-opel-astra-cakmak marka - model bence önemli değil. Çakmak kısmını çıkarıp atın, onu kullanmayacaksınız. Gerisi kolay... ister serviste, isterseniz elinin ayarına güvendiğiniz bir oto-elektrikçisinde aslında çakmak için yapılmış olan fiber halkayı ve led'i aracınıza monte ettirin, oldu bitti. Montaj aşamaları ( resimli ) http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=173761 Aralık 3, 2014 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap