Mithat Şenuva Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2014 (düzenlendi) Kullandığım Ford 5000 RDS teybimle amfi bağlatmadan kullanabileceğim hoparlör almak istiyorum.Hoparlörden beklentim bası biraz daha fazla duymak. 5X7 oval coaxial hoparlörler HERTZ 570DCX 124TL JBL GTO 8626 92TL FLİ\FU 57 71TL VİBE SLICK 57 124TL ALPİNE SXE5725S 119TL CLARİON SRE5721C 125TL Ben bunları bulabildim sizin tavsiye ve görüşlerinizi beklerim.Fiyat aralığım 100-150 TL arasıdır. Aralık 2, 2014 Mithat Şenuva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 dinlemeden hoparlör alınmaz. bir gün hepsini dinleyin, ertesi gün tekrar dinleyip en çok hoşunuza gideni alın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Öyle bir imkanım olsa hiç düşünmeden senin dediğini yapardım.Burada şartlar kısıtlı onun için bu işten gerçek manada anlayan birinin tavsiyesine ihtiyacım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 dinlemeden hoparlör alınmaz. bir gün hepsini dinleyin, ertesi gün tekrar dinleyip en çok hoşunuza gideni alın Öyle bir imkanım olsa hiç düşünmeden senin dediğini yapardım.Burada şartlar kısıtlı onun için bu işten gerçek manada anlayan birinin tavsiyesine ihtiyacım var. Ozan'ın dediğini medimarkt'ta deneyebilirsiniz sanıyorum hocam,orada hoparlörlerin ve teyplerin olduğu standda böyle bir imkan vardı sanıyorum. En azından geçen sene vardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 (düzenlendi) Medimark'ta stand var benim baktığım 5X7 hoparlör yok kısaca benim merak ettiğim mesala bir araç alacağınız zaman 0\100 kaç saniyede çıkar aracın hp gücü tork gücü şehir içi şehir,ler arası yakıt tüketimi bunların hepsi yazar anlayan biri baktığı zaman ne alacağını bilerek alır ses sisteminden malesef anlamadığım için hoparlörlerin üzerinde de yazıyor wat rms olarak ama anlamadığım için bana bir şey ifade etmiyor Aralık 3, 2014 Mithat Şenuva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Ben focus 3 aracımda hertz marka kullandım çok memnun kaldim.orijinal hoparlör bası açınca pat pat ses yapıyordu bu Hoparlörler hiç patirdamadi ses te orijinaline göre yükseldi ve daha kaliteliydi.kesinlikle tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 sizin kullandığınız benim aradığım ebatlarda ve şekilde mi yoksa farklı mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Öyle bir imkanım olsa hiç düşünmeden senin dediğini yapardım.Burada şartlar kısıtlı onun için bu işten gerçek manada anlayan birinin tavsiyesine ihtiyacım var. Hertz, JBL, Vibe, Alpine hepsi iyi markalar, diğerlerini bilmiyorum. Yani hangisi olacağı zevke kalıyor. Benim çok beğendiğim bir modeli siz beğenmeyebilirsiniz. Hoparlörün teknik özellikleri temelde gücü ile alakalı yani pek takılmanıza gerek yok. Hepsi 2 yollu olduğundan o konuyada girmeye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 (düzenlendi) sizin kullandığınız benim aradığım ebatlarda ve şekilde mi yoksa farklı mı ?forum da paylasmistim arama yapip bulabilirsiniz. Dcx 165 modeliydi benimki 120w ti..1.5sene önce falan çiftine 100tl verdim 17cm ydi ebati Aralık 4, 2014 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 (düzenlendi) Hepsi olur. Hepsi de üzerindeki orijinal hoparlörden iyi ses verir. Daha fazla bas tek başına kriter olmamalıdır. Ses spektrumu tüm frekansları ile doğru yansıtıldığında dinlemeye değer olur, gerçek kalite de budur. Ses kalitesini teknik özelliklerden anlayamazsınız, verilen değerler amfi gücüne dayanma, hassasiyet ve frekans spektrumunu tanımlar ki hiçbiri öznel olarak algılanan ses kalitesi için bir ölçüt değildir. Amfi değişikliği yapılmayacağından ve standart radyonun amfisi kullanılacağından ben hassasiyeti en yüksek olan Hetz'i tercih ederdim, göreceli dengelidir de. JBL ancak bütçe sorunsa düşünülebilir. En temiz sesi ise Clarion verir genelde ama ses düzeyini çok yüksek istiyorsanız 5000'in amfisi yeterince beslemeyebilir. Aralık 4, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 (düzenlendi) Amfi kullanmayacağım Aracımda önceki sahibinden kalma amfi bağlantı kabloları vardı onlarıda söktüm Teyp olarak aracın orj Ford 5000 rds kullanacağım Hertz hoparlör bana daha yakın görünüyor Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum Çağlar bey aslında tam benim rahatsız olduğum sıkıntıyı yazmış Hoparlör olarak Hertz Dcx serisini kullanmışsın aslında her şey örtüşüyor Aralık 4, 2014 Mithat Şenuva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap