Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Bakamıyorum, gözüm yandı.... Bunu yapan "tuningci" kesin kör olmuştur. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Acikcasi ben de begenmedim.. Cogu kiside de begeni yerine dudak kivirma tepkisi yaratacagina eminim. Amacimiz heves kirmak, ukalalik yapmak degil elbette ancak sordugunuza gore gelecek cevaplari da goze almissinizdir umarim Bu arada dusuncelerimizi soylemekte elbette ozguruz ama bunu karsidakini kirmadan soyleyebilmek bir sanattir. Lafin kafasini gozunu kirarak dan dun soylemek isin en kolayi. Yok eger kabul etmiyorsak, ben diyecegimi derim arkadas diye israr ederseniz size gelen her elestiriye de laf yetistirmeye calismamak gerekir, sizin oldugu gibi baskalarinin da dusuncesini bam güm soyleme hakki var degil mi? Not: son paragrafin konunun asli veya konuyu acan ile alakasi yoktur. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Tunca Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Bence arkadan ve yanda bakıldığında Çok iyi olmuş ama öndeki o karlık hiç olmamış o olmasa süper olacakmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Sahibinden.yaa vs Sitelerde. Satişlari yok Daha Doğrusu Türkiyede Nadir Bulunuyordur Yurt Dişindan Getirilebilir Ancak Maliyeti Cok yüksek Diye Biliyorum sahibinden.com var piraz pahalı... ancak otoaksesuar.com uygun. spor paket parçalarının hepsi var Spor paket eklerini nereden bulabılırız acaba www.otoaksesuar.com iyi geldi bence bence de ikisi ayrı kavramlar beğenmedim demek ayrı berbat ayrı. ...ben beğenmedim demedim berbat dedim..kimseye hakaret etmedik yapılan uygulamanin nasil olduğunu yazdım bana göre .beğenmemenin ötesinde birsey benim yorumum sayın meslektaşım uzatma istersen.. kırma kimseyi bence 1.si http://www.otoaksesuar.com/urunara?search=true&srchtxt=focus 2.si http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2012-ford-focus-3-body-kit-komple-set-focus-tamponlar-ankara-150610629/detay ikisi de spor paket ekleri.... Ayrıca bu araçta jantlar on numaraaaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Şu tamponlar bundan 10 sene önce yapılmış olsaydı mükemmel olurdu zira abartı body kitler fast and furious ve nfs underground zamanında kaldı Şuan trend sadelik ve şıklık yönünde ki böylesi kesinlikle çok iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 sahibinden.com var piraz pahalı... ancak otoaksesuar.com uygun. spor paket parçalarının hepsi var www.otoaksesuar.com iyi geldi bence sayın meslektaşım uzatma istersen.. kırma kimseyi bence 1.si http://www.otoaksesuar.com/urunara?search=true&srchtxt=focus 2.si http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2012-ford-focus-3-body-kit-komple-set-focus-tamponlar-ankara-150610629/detay ikisi de spor paket ekleri.... Ayrıca bu araçta jantlar on numaraaaaaa otoaksesuardakini bilmem ama sahibinden deki fotoğraflar orjinal plastik parçanın fotoları, fiber o kadar iyi durmuyor gerçekte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 otoaksesuardakini bilmem ama sahibinden deki fotoğraflar orjinal plastik parçanın fotoları, fiber o kadar iyi durmuyor gerçekte. sanki ikisi de aynı... sahibinden dekiler de kendi imalatıymıs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Jant haricini begenmedim ben.Abarti olmus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 sanki ikisi de aynı... sahibinden dekiler de kendi imalatıymıs Çok kaliteli fiberle belki aynı görüntü yakalanır olun bilemem ama sahibindendekinin uygulanmış halini gördüm alakası yok. Hatta bi ara ilandada vardı. Taksiye uygulamışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 arkadaslar her iki üründe fiber malzemedir bilginiz olsun acaba bu sport pakettekı ızgaraları nereden bulabılırız? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Topal Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 (düzenlendi) Fotolar Düşük Megapixserle Cekilmiştir Jantlari Alıcı Olursa Verebilirim Detay İcin Mesaj Atabilirsiniz 18 İnç 5x108 Şubat 4, 2015 Recep Topal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 çok acıklı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Topal Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap