Selçuk Atakan Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2014 Gösterge panelinde bulunan dış ortam ısı değeri hatalı gösteriyor. Bunun sebebi ne olabilir ve ısı sensörü aracın neresinde bulunuyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Sağ aynanın altında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Atakan Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 onu gözle kontrol ettim ve herhangi bir vurugu kırığıda yok.. değer olarak devamlı 19-24 C arasında değerler gösteriyor konrol amaçlı bişey yapılabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 (düzenlendi) Sensör ön tamponun ortasında bir yerlerde olması lazım. Aralık 6, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Sensör ön tamponun ortasında bir yerlerde olması lazım. o farklı, iç göstergenin ki aynanın altında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 ilk çalıştığında hatalı gösterir, yanılmıyorsam 10 sn de bir ölçüp günceller, 1 dk içinde tam doğru dereceyi göstermesi lazım.. ilk andaki derece sizi yanıltmasın.. @Selçuk Atakan, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Atakan Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Derece göstergesi her daim aynı aralıkta (19 -25) degeler gösteriyor.. o yüzden sensörün kendisinin gittiğini düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Sayın Selçuk bey, Dış ısı sensörü probleminizi nasıl çözdünüz? Benim 2015 1.5 TDCİ PS Titanium aracımın göstergesi sabah akşam hemen hemen hep aynı değeri gösteriyor. Sağ aynada gözle görünür hasar yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Geçen haftaki akü değişimine kadar derece doğru gösteriyordu usta aküyü takarken bir soketimi takmadıki acaba bunun söketinin yerini bilen varmıdır? Ankara da Ağustos da bile bu saatte bu sıcaklık imkansız ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2019 Net olarak yanıt alınmayan sorunlardan birisi olan dış ortam ısı göstergesinin hatalı ölçmesi ve/veya göstermesi sorunu benim de başıma geldi. Sanıyorum nasıl çözüm bulunacağı konusunda fikri olan var mı? --2 dakika sonra eklendi-- Bu arada hata şöyle, yaklaşık 10 derece yüksek gösteriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Yüksel Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 aynı sorun bedede var -40 gösteriyor sağ aynanın altında sensör. aynayı komple değiştirdim yine aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Atakan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18 Ben sorunu komple ayna değişimi ile serviste halletirmistim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kemal yıldırım Yanıtlama zamanı: Ağustos 16 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16 2012 focus araç aldım. Benimde dış ısı derecesi kararsız çalışıyor sanırım. 10 derece gibi yüksek gösteriyor sanki bazen. Chevrolet aracımda gayet güzel çalışıyordu. Videolarda seyrettim 10 k ntc oluyormuş bu ayna sensörlerinde ntc aldım değiştireyim dedim ama bağlayınca o da değer vermiyor . Ford focusta farklı bir sensör mü var acaba. Aynalarda katlanır kör noktalı orjinal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Selçuk Atakan
Gösterge panelinde bulunan dış ortam ısı değeri hatalı gösteriyor. Bunun sebebi ne olabilir ve ısı sensörü aracın neresinde bulunuyor ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap