Tevfik Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2011 (düzenlendi) tabiki oylar focusa......... Otohaber Türkiye'nin en iyi otomobillerini seçiyor Bu yıl 20'nci yaşını kutlayan otohaber Dergisi, 2011'in en iyi otomobillerini www.otohaber.com.tr sitesindeki anket ile okurlarının oylarıyla belirliyor. Yayın hayatına 1991 yılında başlayan ve Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu otomobil mecrası olan otohaber Dergisi, bu yıl 20'nci yaşını kutluyor. Türkiye'de otomobil medyasının oluşmasında ve otomotiv sektörünün gelişiminde tartışmasız etkisi ve ilkleriyle adından 20 yıldır bahsettiren otohaber markası, son 3 yıldır Türkiye'nin En Güvenilir Otomobil Portalı www.otohaber.com.tr ile de liderliğini pekiştiriyor. Türkiye'nin sadece haber içeriğine sahip otomobil siteleri arasında 1 numaradaki konumunu kısa sürede ele geçiren ve yaklaşık 3 yıldır bu unvanını koruyan www.otohaber.com.tr bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi okurlarının oylarıyla "Türkiye'nin En İyi Otomobilleri"ni seçiyor. www.otohaber.com.tr üzerinden gerçekleşecek oylamaya katılan ilk 500 kişinin 12 sayılık otohaber Dergisi aboneliği kazanacağı oylamada gecikmeden yerinizi alın! katılma linki... http://www.otohaber....054&_rpt=424642 Ekim 6, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 focus X 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 (düzenlendi) C segmenti sedan da, yılın otomobili ve yılın tasarımı oylarım focusa gitti..Hb klasmanında görmedim focusu ama...O yüzden orada focusa oy veremedim... Ekim 6, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 C segmenti sedan da, yılın otomobili ve yılın tasarımı oylarım focusa gitti..Hb klasmanında görmedim focusu ama...O yüzden orada focusa oy veremedim... Bakmak ile görmek işte fark bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 (düzenlendi) cenap şahabettin olmazsa olmazı...yıl 1980 ler ortaokul 3.... Ekim 6, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 (düzenlendi) Bakmak ile görmek işte fark bu olabilir.. Orada (yalan söylemiyeyim şimdi) hb klasmanında octaviayı görünce(liftback yani hatchbackin bi değişiği olduğundan koydular heralde) diğerlerine bakmadım.....Neyse telefon kısmını yalan beyan etteğimden dolayı(5053333333 şeklinde) onu düzeltmek için tekrar doldururken gördüm ne yalan söylüyeyim... Hb, sedan, yılın otomobili ve yılın tasarımı oylarım focusa gitti böylece 7 oy oldu.. Valla içimde ne octi aşkı varmış yahu... Octi octi octi yaktın beni be...Hem beni hem cüzdanımı.. :D Ekim 6, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Bu ne yav.... Anlamadım Tolga abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 En iyiyi seçmek için artık çok geç.. Bugün seçsen yarın daha iyisi ya da güzeli çıkıyor. Ben biraz sıradışı olsa da Camaro ya da Lexus GS 350 diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Bu ne yav.... Anlamadım Tolga abi... Resim koyacaktım vazgeçtim Hasancım, silene kadar sen bakmışın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Resim koyacaktım vazgeçtim Hasancım, silene kadar sen bakmışın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap