Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 şimdi arayınca 25-26 dolara bile var. Bunlar çakma mı acaba.. golf forumunda biri almış memnun . Orjinal olduğunu söylüyor. http://www.aliexpress.com/item/hotsale-car-kit-bluetooth-Jabra-DRIVE-Leader-Wireless-Stereo-Bluetooth-Handsfree-Speakerphone-With-Charger-Hands-Free/32234634363.html Umarım taklit değildir, Yılbaşı öncesi baya bir niyetlendim açıkcası... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Umarım taklit değildir, Yılbaşı öncesi baya bir niyetlendim açıkcası... Al al ..Bu parayı çöpe atsan ne olacak.. Yalnız bluetooth protokolü yazmıyor. 3.0 dır muhtemelen. Benim aldığım bile öyle.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Al al ..Bu parayı çöpe atsan ne olacak.. Yalnız bluetooth protokolü yazmıyor. 3.0 dır muhtemelen. Benim aldığım bile öyle.. Hahaha yok Cenk, yinede çöpe atmayalım. . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap