Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2014 Arkadaşlar arkadaşıma 2011 model focus 3 trend donanımlı araç aldık yedek anahtarı yokmuş yaptırmak istedik servis 250 TlListiyor. Dışarıda 70 TL ye yapan yerler var buradan yaptırsak sıkıntı olur mu? Birde elinde yedek anahtarı olan varsa resmini paylaşabilir mi? Anahtarcıda bir kaç model var orjinal olsun istiyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Dışarıda yaptırmak için yorum yapmayım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Abi sağolasın bende ekran başında bekliyordum.Bunu dışarda yada serviste yaptırsak bir sorun olmaz değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Abi sağolasın bende ekran başında bekliyordum.Bunu dışarda yada serviste yaptırsak bir sorun olmaz değil mi ? Bu tip konularda ben hep tercihimi servisten yana kullanmayı düşünürüm tabii hiç Başıma gelmedi, çok mu fiyat farkı varmış..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 dışarda 70 TL serviste 295 dedi 250 olur en son dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 dışarda 70 TL serviste 295 dedi 250 olur en son dediler Bekliyordum da bu kadar açık ara fark beklemiyordum çokmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 bu anahtar düz anahtar gibi bir sıkıntı çıkmaz sanırım ama araca kodlanması lazım değilmi immobilizer yokmu olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 (düzenlendi) bu anahtar düz anahtar gibi bir sıkıntı çıkmaz sanırım ama araca kodlanması lazım değilmi immobilizer yokmu olması lazım immobilizer var kodluyorlar araca 3.anahtar gibi kopyalanıyormuş,yani yedek anahtar oluyor sadece kaybolan anahtar yine aracı çalıştırıyor riskli ! Servis eski kodu silip bu işlemi yapıyor verilen paraya değer diye düşünüyorum ama arkadaş ne yapar bilinmez Aralık 11, 2014 Süleyman Altın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 immobilizer var kodluyorlar araca 3.anahtar gibi kopyalanıyormuş,yani yedek anahtar oluyor sadece kaybolan anahtar yine aracı çalıştırıyor riskli ! Servis eski kodu silip bu işlemi yapıyor verilen paraya değer diye düşünüyorum ama arkadaş ne yapar bilinmez anahtarın nerede kaybolduğu önemli eski sahibi kötü niyetlide olabilir olmayada bilir risk almaya değmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Süleyman Altın
Arkadaşlar arkadaşıma 2011 model focus 3 trend donanımlı araç aldık yedek anahtarı yokmuş yaptırmak istedik servis 250 TlListiyor.
Dışarıda 70 TL ye yapan yerler var buradan yaptırsak sıkıntı olur mu?
Birde elinde yedek anahtarı olan varsa resmini paylaşabilir mi? Anahtarcıda bir kaç model var orjinal olsun istiyoruz.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap