Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba Arkadaşlar..Aracım 2009 Model Ford Focus Titanyum Sedan Benzin & Lpg li 1.6 motor 105 Bg.. Sorunum ise aracım Maximum son sürat 170 Km hız yapıyor..Amacım yarışmak değil ama Arkadaşımda 1.5 Dizel Megane var o bile düz yolda 205 km hız yapıyor..Ben bunu Focus'um için hazmedemedim sebebi ne olabilir..Hem benzinde hem Lpg de farketmiyor 170'i geçmiyor..bi çözümü yada aynı sorunu yaşayıpta çözümü olan varsa yazabilirmi..Teşekkürler..
Soru
Gökhan Kostakoğlu
Merhaba Arkadaşlar..Aracım 2009 Model Ford Focus Titanyum Sedan Benzin & Lpg li 1.6 motor 105 Bg.. Sorunum ise aracım Maximum son sürat 170 Km hız yapıyor..Amacım yarışmak değil ama Arkadaşımda 1.5 Dizel Megane var o bile düz yolda 205 km hız yapıyor..Ben bunu Focus'um için hazmedemedim sebebi ne olabilir..Hem benzinde hem Lpg de farketmiyor 170'i geçmiyor..bi çözümü yada aynı sorunu yaşayıpta çözümü olan varsa yazabilirmi..Teşekkürler..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap