Orhan Gökçe Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2014 Değerli arkadaşlar aracımın ruhsat tarihi Ocak 2013.Garanti süresi gelecek ay bitiyor.Garanti bitmeden servise detaylı bir bakım yaptırmak istiyorum.Yozgattayım.Haftasonu Ankara'daki servislerden birine gidecğim inş. Servislerden gidip beğendiğiniz önerebileceğiniz biri var mı? Kılıf için önerebileceğiniz bir yer var mı? Aksesuar için önericeğiniz bir yer var mı? İlginize teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Garantiniz Ocak 2016 da bitiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Garantiniz Ocak 2016 da bitiyor. Bitmeden gideyim dedim..Garanti kapsamında son servis olacağından serviste özellikle nelere baktırmalıyım?Önerebileceğiniz servis var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Bitmeden gideyim dedim..Garanti kapsamında son servis olacağından serviste özellikle nelere baktırmalıyım?Önerebileceğiniz servis var mı? Sanırım dikkat etmediniz, 1 sene daha var garanti. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Sanırım dikkat etmediniz, 1 sene daha var garanti. Allah alla..Gözüm maçta olunca karıştırdım heralde.Aracım 2012 model. İlk tescil tarihini hatırlamıyorum..Şimdi ruhsattan bakıp kontrol ederim. Yine de sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Allah alla..Gözüm maçta olunca karıştırdım heralde.Aracım 2012 model. İlk tescil tarihini hatırlamıyorum..Şimdi ruhsattan bakıp kontrol ederim. Yine de sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.. Fordda garanti 3 sene, ocak 13te aldıysanız ocak 16da biter. Tan otoyu tavsiye ederim servis olarak. Kılıf bilgim yok, aksesuar olarak ne tip aksesuar? Şaşmazda CanCan var mesela. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Maç da zevk vermeyince haftasonu gitme konusunda ruhssata bakmak icap etti.İndim arabadan aldım geldim valla:) ama kafam tüm karıştı: Aracım 2012 model. ilk ruhsat ttarihi 10-01-2013. tescil tarihi 24-12-2013. asıl kafamı karıştıran diğer yapraktaki ilk muayene geçerlilik süresi 07-08-2015 yazması. (trafiğe çıkış tarihi 10-01-2013.) Bu tarihler için bir açıklama yaparmısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Aracın TR ye giriştedeki fatura tarihi baz alınıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Fordda garanti 3 sene, ocak 13te aldıysanız ocak 16da biter. Tan otoyu tavsiye ederim servis olarak. Kılıf bilgim yok, aksesuar olarak ne tip aksesuar? Şaşmazda CanCan var mesela. Teşekkür ederim. Garanti sürem 2016 mı şimdi?Peki muayene tarihi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Maç da zevk vermeyince haftasonu gitme konusunda ruhssata bakmak icap etti.İndim arabadan aldım geldim valla:) ama kafam tüm karıştı: Aracım 2012 model. ilk ruhsat ttarihi 10-01-2013. tescil tarihi 24-12-2013. asıl kafamı karıştıran diğer yapraktaki ilk muayene geçerlilik süresi 07-08-2015 yazması. (trafiğe çıkış tarihi 10-01-2013.) Bu tarihler için bir açıklama yaparmısınız? Faturaya bakarsanız garanti için daha iyi olur, muhtemelen Aralık 2015tir garanti. Muayene tarihi gümrük onay belgesine göre oluyor, aracınız bayiide biraz yatmış bu yüzden muayene tarihi daha erken. Aracın TR ye giriştedeki fatura tarihi baz alınıyor... Garanti için mi? Yasal olarak giriş değil müşteriye kesilen fatura tarihinde başlar abi garanti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Faturaya bakarsanız garanti için daha iyi olur, muhtemelen Aralık 2015tir garanti. Muayene tarihi gümrük onay belgesine göre oluyor, aracınız bayiide biraz yatmış bu yüzden muayene tarihi daha erken. Garanti için mi? Yasal olarak giriş değil müşteriye kesilen fatura tarihinde başlar abi garanti. Muayene için diyorum Ozanım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Muayene için diyorum Ozanım.. Faturaya bakarsanız garanti için daha iyi olur, muhtemelen Aralık 2015tir garanti. Muayene tarihi gümrük onay belgesine göre oluyor, aracınız bayiide biraz yatmış bu yüzden muayene tarihi daha erken. Garanti için mi? Yasal olarak giriş değil müşteriye kesilen fatura tarihinde başlar abi garanti. Malesef bahsettiğiniz belgeler ben de yok.Aracın ikinci sahibiyim..ets den öğrenebilirmiyim diyecem ama.. İlginize teşekkürler..Garanti süremi netleştirmek için bir yere başvursam mı yoksa bu ilk tescil tarihi yeterli mi? Muayene geçerlilik süresinden sonra muayeneye girmem gerekir değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Malesef bahsettiğiniz belgeler ben de yok.Aracın ikinci sahibiyim..ets den öğrenebilirmiyim diyecem ama.. İlginize teşekkürler..Garanti süremi netleştirmek için bir yere başvursam mı yoksa bu ilk tescil tarihi yeterli mi? Muayene geçerlilik süresinden sonra muayeneye girmem gerekir değil mi? Ben sıfır aldınız sanıp biraz karıştırdım. Ilk tescil den bi kaç gün önce olabilir(Trafiğe çıkışta başlıyorda olabilir bir ihtimal), fatura tarihi 444FORD dan net olarak öğrenebilirsiniz. Muayeneye en geç o tarihte(07/08/15) girmeniz gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Ben sıfır aldınız sanıp biraz karıştırdım. Ilk tescil den bi kaç gün önce olabilir(Trafiğe çıkışta başlıyorda olabilir bir ihtimal), fatura tarihi 444FORD dan net olarak öğrenebilirsiniz. Muayeneye en geç o tarihte(07/08/15) girmeniz gerekiyor. Maç da iyi gitmeye başladı 1-0 az evvel görüştüğüm 444FORD yetkilisi bayi ile görüşmemi kendilerinin fatura bilgisini göremediğini garantinin 3 yıl veya 100bin km söyledi. Ozan bey garanti için 1 yıl daha vardır yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap