Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bugun biryere gitmem gerekti.ciktim yola yan dikiz aynalari ve arka cam ,yagmur damlalarini toplamis damlalar asagi akmiyor ,dogal olarak etrafi bulanik goruyorum .aksamlari arabanin isigi gozume gorunurse biliyorum ki arkada arac var .ama gunduz sollama cok zor oluyor.ben camlari yanlis mi siliyorum sizin ozel bi siviniz var mi ?
Resim ekleyemedim suan mobildeyim
Link seklinde buraya ekleyebilirim.
Soru
Emre Kaçan
bugun biryere gitmem gerekti.ciktim yola yan dikiz aynalari ve arka cam ,yagmur damlalarini toplamis damlalar asagi akmiyor ,dogal olarak etrafi bulanik goruyorum .aksamlari arabanin isigi gozume gorunurse biliyorum ki arkada arac var .ama gunduz sollama cok zor oluyor.ben camlari yanlis mi siliyorum sizin ozel bi siviniz var mi ?
Aydın Baran tarafından düzenlendiResim ekleyemedim suan mobildeyim
Link seklinde buraya ekleyebilirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
6
5
5
Popular Days
Ara 12
32
Eyl 13
5
Eyl 17
5
Ekm 16
4
Top Posters For This Question
Doğan Kurban 9 posts
Volkan Ö. 6 posts
Servet Ö. 5 posts
Emre Kaçan 5 posts
Popular Days
Ara 12 2014
32 posts
Eyl 13 2015
5 posts
Eyl 17 2015
5 posts
Ekm 16 2015
4 posts
Popular Posts
Alperen G.
@Servet Özkan,Hey sakin ol adamım... easy man, easy... senin sorunun ne biliyo musun? senin sorunun o lanet olasıca beyaz kıçın dostum
Servet Ö.
Dünyadaki birçok icadın üşengeçlikten kaynaklandığını varsayarsak zaten sonuca varırız. 20-30tl bişey kimyasal abicim ne uğraşıyosun Fekat ben dur kalk trafikte bile ısıtmaları açmadan kullanabiliyo
Ramazan V.
Ben yağmurlu havalarda arabaya binince yan camları açıp hemen kapatıyorum silinmiş oluyor hareket halinde yan camlarda su durmuyor zaten ön cam da silecek var arkada silecek var Bu arada un
Bu soruda 49 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap