Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 Merhabalar, aramızdan hediye alanları görmeyi çok isterim Katılım görüntülerini bizlerle de paylaşmak isteyenler buradan yayın yapabilir Yeni Ford Focus’un www.basardigiman.com adresindeki uygulamasıyla imkansızı başardığınız anları sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz! Mezun olduğunuz, evlendiğiniz, havalı bir yemek yaptığınız, yamaç paraşütüyle atladığınız ya da uzun süredir düşlediğiniz bir geziye çıktığınız, yani kısacası size imkansız görünen her şeyi “Başardığım An!” dediğiniz en güzel 10 kareyi, Facebook ya da Instagram üzerinden www.basardigiman.com adresine yükleyerek, eğlenceli bir videoya sahip olabilir, sosyal medya hesaplarınızdan bu videoyu paylaşabilirsiniz. Ayrıca, Başardığım An uygulaması bittiğinde yapılacak çekilişte 1000 kişi kendi basılı fotoğraf albümünü kazanacak. Bu uygulama 30 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ben bişey anlamadım yahu tek manevrada geri geri parketmeyi başardığım an yazıp fotosunu çekip forda mı atacağız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ben bişey anlamadım yahu tek manevrada geri geri parketmeyi başardığım an yazıp fotosunu çekip forda mı atacağız Yaratıcılığına kalmış Pc başında isen verilen linkte örnek fotolar hikayeler mevcut. Bir öğretmen, öğrencilerine okuma/yazmayı öğrettiği an'ı koyabilir misal, attım şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yaratıcılığına kalmış Pc başında isen verilen linkte örnek fotolar hikayeler mevcut. Bir öğretmen, öğrencilerine okuma/yazmayı öğrettiği an'ı koyabilir misal, attım şuan Karede ford olmak zorunda değil yani o zaman spontane gelişen kare olursa paylaşırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Karede ford olmak zorunda değil yani o zaman spontane gelişen kare olursa paylaşırım Yeap. 10 tane bul işte kafana göre 1000 kişiye hediye olduğu için katılım ne olabilir ki? Elbet çıkar diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Ekrem Akçaer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Katılana fordda indirimi çeki veya 0 araba verilebilirmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Tartıdaki kilomu photoshop'ta değiştirsem olur mu acep 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Ben bişey anlamadım yahu tek manevrada geri geri parketmeyi başardığım an yazıp fotosunu çekip forda mı atacağız Senaryo şu : aylardır peşinde koştuğun kızı focusunla nihayet eve atıyorsun. Camdan kızın ensesinden park yerindeki focusu çekiyorsun. Resimde kızın saçları ve focus.. Nasıl hikaye 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 aylardır peşinde koştuğun kızı Abaaaav Ramço'ya bunu demiyeydin iyiydi be abi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Senaryo şu : aylardır peşinde koştuğun kızı focusunla nihayet eve atıyorsun. Camdan kızın ensesinden park yerindeki focusu çekiyorsun. Resimde kızın saçları ve focus.. Nasıl hikaye Abi niye herkes kız meselesi açıyor ya 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Abi niye herkes kız meselesi açıyor ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 (düzenlendi) Abaaaav Ramço'ya bunu demiyeydin iyiydi be abi...Unut onu gönlüümmm sevmedin farzett Aralık 13, 2014 Ramazan V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Face ve Ins fotolarından zorla bunları çıkartabildim ben Sizden yok mu hiç https://www.basardigiman.com/home/book/2c232751e4e35d43498512dcdf4b310e 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Son 4 hafta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap