Gökhan Açıkgöz Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 2006 focus ghia bluethoot kiti almak ve telefonumu kablosuz eşleştirip telefon görüşmesi ve müzik dinlemek istiyorum nasıl bir kit önerirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Fiyat aralığı? Zaten bütün kitler o işleri yapmak zorunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Bazı kitler var çakmaklığa takılması gerekiyor kablo kirliliği felan olmadan direk teyp e bağlanan veya aux a gibi fiyatı fazla pahalı olmayan bi cihaz olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin.Sevim Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 konuyu hortlatıyorum ama belki arkadaş çare bulamamıştır yardımvı olabilirim diye yazıyorum arkadaşım ben kit değilde aux kablo ile çözdüm olayı. 2 metrelik bi aux kablosu aldım topitonun altından el freninin oraya kadar çektim. telefonu bağlıyorum arama geldiğinde direk açıyorum sanki kit varmış gibi konuşuyorum ses araçtan geliyor, benim sesimin ise biraz uzaktan geliyor gibi oluyormuş ama gayet net anlaşılır olduğunu söylediler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap