Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Arkadaşlar astra aracımı sattım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cok-temiz-2011-model-c4-dizel-comfort-spor-paket-196413904/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-dizel-titanium-paket-18-st-jant-198300179/detay/ bu iki araç arasında hangisini tavsiye edersiniz. Citroende esp var o biraz aklımı çeliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Citröen hakkında pek fikrim yok. Sadece forumda zaman zaman paylaşılan arıza, memnuniyet vs. testlerde diğer Fransız araçları gibi hep sonlarda yer aldığını biliyorum. Focus'un aynısından bende var. Araçtan genel anlamda memnunum. Fiyat/performans aracı diyebilirim. Zaten yukarıdaki bilgilere bakılırsa siz de kullanmışsınız. İlandaki araç da boyaları yüzünden gayet uygun fiyatlandırılmış. Boya sizin için çok önemli değilse(satışı da düşünerek) Focus ağır basıyor. Yalnız boyaların lokal olduğunu düşünmüyorum. Özellikle kaputtaki baş ağrıtabilir. Bir de sadece meraktan soruyorum. Neden bu kadar araç değiştirdiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Citröen hakkında pek fikrim yok. Sadece forumda zaman zaman paylaşılan arıza, memnuniyet vs. testlerde diğer Fransız araçları gibi hep sonlarda yer aldığını biliyorum. Focus'un aynısından bende var. Araçtan genel anlamda memnunum. Fiyat/performans aracı diyebilirim. Zaten yukarıdaki bilgilere bakılırsa siz de kullanmışsınız. İlandaki araç da boyaları yüzünden gayet uygun fiyatlandırılmış. Boya sizin için çok önemli değilse(satışı da düşünerek) Focus ağır basıyor. Yalnız boyaların lokal olduğunu düşünmüyorum. : Özellikle kaputtaki baş ağrıtabilir. Bir de sadece meraktan soruyorum. Neden bu kadar araç değiştirdiniz? Tamamen keyfi oyalanıyorum kendime meşgale arıyorum. Ama yukarıdaki araçların hiç biri focusun tadını vermedi. Megane da güzeldi ama bir focus değildi. Yeni c4 lerdeki esp ve yeni kasa olması beni cezbediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 C4'ü bayide test etme şansınız var, bi deneyin sonra yorumlayalım Ben zamanında başlık açmıştım isterseniz göz atın ilgili bölümde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Bu sorunu yaşayanlardan biride bendim. Bende birde otomatik olacak sorunu vardı. Focus 1.6 Ti-VTC ile sorunum çözüldü. Mazda ile Ford arasında çok gidip geldim. Yeni mazdayı bir deneyin derim. Benim f/p focusta kaldı. Belki sizinki mazda da kalır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 2015 aralık ayına kadar bekler güzel bir sıfır araba alırdım malumunuz euro düşüş trendinde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Araba fiyatları düşmez. Düşer diye bekleyenler hep pişman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Fiyat 2015 modelleri satışı başlayınca ancak iner bu da Şubat sonundan evvel olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Courier ... çekerim altıma bir tane titanium veya titanium plus ... en az 10,000TL'de cebimde kalır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Courier ... çekerim altıma bir tane titanium veya titanium plus ... en az 10,000TL'de cebimde kalır. Journey mi Pahalı Pahalı yine de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 cidden rahat Yakup ... ticari deyip kafada bitirmemek ve denemek lazım. ...üstelik istenirse M1 (binek) olarak tescil ettirmek de mümkün. tabi kim 15 yerine 45 ÖTV ödemek ister? ...ben değil. Varsın senede bir muayeneye gideyim ... hiç sorun etmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Biliyorum canım çok tatlı hoş evet. Binek hali Bmax fiyatına haliyle aile için seçenek değil bence, standart aile babası yerine biraz büyüklere hitap ediyor (((: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 (düzenlendi) Courier ... çekerim altıma bir tane titanium veya titanium plus ... en az 10,000TL'de cebimde kalır. Araç güzel ama yine de binek otomobili tutmaz bence. Sık sık biniyorum. Ondan aracıma geçtiğimde işin içine ruh ve heyecan giriyor. Focus 2 ve 2,5'tan sonra yanıtım "Cık!". Focus'umun üzerine gül koklayacaksam, bu Courier olmaz, olmamalı! Şubat 2, 2015 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Cam tavanlısı var mı bu courier in? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2015 Cam tavanlısı var mı bu courier in? Yeni Connect'te var galiba ama courier'de yok sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap