Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim. Aslında Focus III Makyajsız kasa titanium+ Smart paketli olanını almayı planlıyordum. Ama bir kaç kişi almışken makyajlı kasayı al dediler. Normalde bulunabilse 4 bin tl farkla makyajlı titanium paketi alabiliyorum. Ama maalesef ellerinde yok sadece teşhirde ki en full modeli var o da 84.000 e falan geliyor.
Sorularım şunlar:
- Makyajlı kasa ile makyajsız kasa çok fark ediyor mu?
- Makyajlı kasaya 84.000 gibi bir rakam vermeye değer mi?
- İkinci elde makyajlı daha fazla tercih edileceği için makyajsız kasadan daha mı fazla zarar ederim?
Bu arada makyajlı kasa ile test sürüşüne çıktım. Makyajsız kasa ile mototr ve konfor olarak hiç farkı yok dediler. Lütfen yardım.
Soru
Selman Gündağ
Merhabalar;
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim. Aslında Focus III Makyajsız kasa titanium+ Smart paketli olanını almayı planlıyordum. Ama bir kaç kişi almışken makyajlı kasayı al dediler. Normalde bulunabilse 4 bin tl farkla makyajlı titanium paketi alabiliyorum. Ama maalesef ellerinde yok sadece teşhirde ki en full modeli var o da 84.000 e falan geliyor.
Sorularım şunlar:
- Makyajlı kasa ile makyajsız kasa çok fark ediyor mu?
- Makyajlı kasaya 84.000 gibi bir rakam vermeye değer mi?
- İkinci elde makyajlı daha fazla tercih edileceği için makyajsız kasadan daha mı fazla zarar ederim?
Bu arada makyajlı kasa ile test sürüşüne çıktım. Makyajsız kasa ile mototr ve konfor olarak hiç farkı yok dediler. Lütfen yardım.
Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
5
4
2
Popular Days
Ara 15
12
Ara 14
9
Ara 20
4
Ara 26
3
Top Posters For This Question
Selman Gündağ 9 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Ramazan Çakır 4 posts
Ozan Kar 2 posts
Popular Days
Ara 15 2014
12 posts
Ara 14 2014
9 posts
Ara 20 2014
4 posts
Ara 26 2014
3 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
Yakup'un söylemeye dilinin varmadığı şu ... şu anda teşhirdeki araçlar (ve test araçlarımız) bizim -eşek- dediğimiz seri. Laf biraz havada kaldı galiba, şöyle anlatayım. Önce Dummy'ler yapılır .
Selman Gündağ
Üstad hiç BMW FOCUS la karşılaştırılır mı? Her zaman her yerde FOCUS. Fazla mı abarttım. Aracı aldım ya ondan olsa gerek:) değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Bugü
Yakup Ç. A.
Değişen ne var diye sormadan önce bu siteyi güzelce inceleyin, genel başlıklar oradaki linkler vs herşeye bakın siz karar verin. Ayrıca çokca yabancı inceleleri de Türkçe yaparak yayınladık mutlaka ba
Posted Images
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap