Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Taze geldiler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Maşallah, çok güzeller. Emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 @Serdar yaman kendine gel, kendineeeeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 @Serdar yaman çok iyi. böyle bi dolap ne kadara patlıyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 @Serdar yaman çok iyi. böyle bi dolap ne kadara patlıyor? Cumartesi gelince detayları konuşuruz [emoji3][emoji3] Normalde o evin yemek takımının köşeliğiydi durum evde böyle oldu hanımla anlaştık o malzemeler koliye konuldu [emoji23][emoji23][emoji23] Maşallah, çok güzeller. Emeğinize sağlık. Teşekkürler @Serdar yaman kendine gel, kendineeeeee Kendimdeyim Canım yolda olan focusa kıyamadım diaroma garaj sipariş ettim... En üstteki ferrarinin yerine cuk olacak şekilde ölçü verildi [emoji3] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 İmrenerek izlemeye devam ediyoruz @Serdar yaman. Süper bir takım oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 İmrenerek izlemeye devam ediyoruz @Serdar yaman. Süper bir takım oldu [emoji4] Teşekkürler [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Ben olmasam ne etcen bilmiyorumki. Dur azicik oveyim kendimi [emoji14] 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Zenginin hobisi züğürtün cenesini yorarmıs [emoji33] [emoji1] [emoji12] [emoji33] [emoji12] [emoji1] Yahyaaaa 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Tamam tamam @Serdar yaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 56 dakika önce, Yahya Akman said: Ben olmasam ne etcen bilmiyorumki. Dur azicik oveyim kendimi bu arabadan nerden alabiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Ben olmasam ne etcen bilmiyorumki. Dur azicik oveyim kendimi [emoji14] bu arabadan nerden alabiliriz? Bu araci serdar icin almanyadan getirtiyorum. Bi akrabama rica ettim turkiyeye gelirken getirecek. Aldigimiz sitede sanirim turkiyeye gonderim mevcut ama kargo ucreti baya tuzlu oluyor. Dhl ile gonderiyorlar. https://ck-modelcars.de/en/eur/ Zenginin hobisi züğürtün cenesini yorarmıs [emoji33] [emoji1] [emoji12] [emoji33] [emoji12] [emoji1] Yahyaaaa Hakan inan kendime almis kadar mutlu oluyorum. Ben yapamasamda yapmak istedigim birseyi birinin yapmasina yardimci olmak guzel bir duygu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Teşekkürler kardeşim [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Bizim dayı gelecek şubatta ona sipariş verem o Zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2016 O zaman Antalyayı boş geçmeyelim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap