Serdar yaman Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 (düzenlendi) Aralık 14, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 (düzenlendi) Hacı sen biriktir de şunlardan 3-5 ay sonra bana bir kaç tane yolla. Oğlan için 458 italia larin talibiyim Aralık 14, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 LED'ler Ankara'dan değil mi ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 (düzenlendi) LED'ler Ankara'dan değil mi ? Arabaların orjinali bu şekilde Mardin'den aldım [emoji2][emoji2][emoji2] Focus 3 arıyorum şimdi [emoji3][emoji3] Hacı sen biriktir de şunlardan 3-5 ay sonra bana bir kaç tane yolla. Oğlan için 458 italia larin talibiyim Demirin Can'ı sağolsun... Aralık 14, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Bende hobi olarak başladım büyük bir gazla İlk bu mustangi aldım çok pahali değildi o yüzden kaliteside çok süper değil Sonra Autoart firmasini buldum kalitesi inanılmaz bunu aldım biraz fazla verdim 2.yi alamadan hobim bitti Autoart'a bir bak abi istersen 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben de akşama kadar bunları izliyorum. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 LED'ler Ankara'dan değil mi ? Hee ben yaptım Serdar gönder bana azcık ışıklandırıyım onları. Olmazsa yeğenin oynar 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ucu açık bir hobi. Kenarda 5-10 kaadım olursa başlamayı planlıyorum da animeye sardırdığımdan yakın zamanda olacak bir şey değil gibi görünmekte şimdilik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 (düzenlendi) Arabaların orjinali bu şekilde Mardin'den aldım Focus 3 arıyorum şimdi Artık almışken makyajlı al serdar Aralık 14, 2014 Süleyman Altın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Serdar'ım senin birde oğlun olursa Allah'ın izniyle tamamdır[emoji1] Benimde buna benzer bir araç filom ( 50 ye yakın ) vardı, ve oğlumun büyüyüşüyle birlikte eriyip yok olup gitti[emoji1][emoji1] haa unutmadan oğlan büyüdüğünde de işin bitmiyor zira bu kez kapıdaki arabayı istiyor.... 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 LED'ler Ankara'dan değil mi ? muhaha ben de aynı soruyu soracaktım made in Doğan Kurban mı diye Focus 3 arıyorum şimdi [emoji3][emoji3] hatchback şeker kırmızı olacaktı burada yolliyimmi sana baboşş ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 muhaha ben de aynı soruyu soracaktım made in Doğan Kurban mı diye hatchback şeker kırmızı olacaktı burada yolliyimmi sana baboşş ? Yessss [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 muhaha ben de aynı soruyu soracaktım made in Doğan Kurban mı diye hatchback şeker kırmızı olacaktı burada yolliyimmi sana baboşş ? Şeker pembe o rengi değiştirmeyelim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Yeni yavrular geldi Mustang gt geldi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap