Anıl Çan Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2014 S.aleyküm abilerim kardeşlerim öncelikle iyi akşamlar iyi forumlar. İlk defa forda yöneldiğimizi belirtmek isterim.Fiyat başlıkta belirttiğim gibi max 50 bindir üstü bizi zorlar.Tip olarak sedan yakıt olarak benzin-lpg veya 2012 2013 neyse artık bu modellerde dizel varmı bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 @Anıl Çan, Üyeliğinizi size belirtiliği gibi (ö.m.) tamamlar mısınız? Devamında yardımcı olmaya çalışalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Çan Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 @Anıl Çan, Üyeliğinizi size belirtiliği gibi (ö.m.) tamamlar mısınız? Devamında yardımcı olmaya çalışalım. Elimden geldikçe doldurmaya çalıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Alt donanım dizel, üst donanım benzinli bulmak mümkün, temiz olanı araştırmak gerek isteğinize göre bu arada bizim satılık bölümüne bakmayı unutmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Bu fiyata güzel EB bulunabilir. Bence onları inceleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Focus 3 ( 2011-2012-(2013 belki) ) dizel style donanım bulunabileceğini düşünüyorum. LPG li focus yerine 1.0 eb bakılabilir. Kullanım şeklinize göre illaki bu durum değişecektir ancak çok fazla (bu sınır bence 10 bin km üstü-altı ya da 15 bin km üstü-altı olarak değerlendirilmeli) kullanmayacaksanız 1.0 EB candır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Fatih Mehmet Uslu sanırsam aracını satıyordu 2013 titanium smart paket 1.0 ecoboost. Sadece tampon değişmiş diye bilyorum.Bakılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Abim düsünüyo satmayi 2011 f3 style plus paket benzin+prinss lpg li düşünurseniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Yalçın Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 çare 2012 focus 3, 1.0 ecoboost.titanium.el öptürür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Çan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Herkese yorumların için teşekkür ediyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-45.000-km-de-hiz-sabitleyici-1.6-tdci-trend-x-188708053/detaybu ve bu tarzı nasıl fordun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Herkese yorumların için teşekkür ediyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-45.000-km-de-hiz-sabitleyici-1.6-tdci-trend-x-188708053/detaybu ve bu tarzı nasıl fordun ? Standart talepleri karşılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Çan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Standart talepleri karşılar. Sizin öneriniz nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap