Guest Orcun Bayer Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2014 araçıma açık hava filtresi takmak istiyorum düşünceleriniz nelerdir tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Takılır tabi hatta başka bir forumda k&n marka bir hava filtresi satılıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Takılır tabi hatta başka bir forumda k&n marka bir hava filtresi satılıktı. model veya link verirmisin acaba ben baktım bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Arabada herhangi bir modifikasyon yoksa takmanın pek bir anlamı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Arabada herhangi bir modifikasyon yoksa takmanın pek bir anlamı yok. yazılım atılacak hafta sonu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 yazılım atılacak hafta sonu sadece yazılım sizi tatmin eder gibme geliyor bence hava filtresine hiç gerek yok dizel araç için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 sadece yazılım sizi tatmin eder gibme geliyor bence hava filtresine hiç gerek yok dizel araç için sen de var mı yazılım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 sen de var mı yazılım bu aracımda yok 110hp 307aracımda vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 yazılım atılacak hafta sonu Aracınızda DPF varsa ömrü hatırı sayılır derece azalacak. Kullanacağınız yazılım custom değilse yine filtre takmanın bir manasıda yok. Hava akışını gözeterek yapılmıyorsa yazılım orjinal akışa göre yapılıyorsa hiçbir manası yok filtrenin. Her şeyi yaptıralım, herşeyi takalım, para harcasakda önemli değil demek sonuç veren bir yöntem değil. Sonuçlar fiyat/efor/performans'da pek bir etkili olmayabilir. Yazılım custom değilse önce yazılımı yapın, sonra emanet bir filtre alıp deneyin. Tabi bunları hissiyata göre değerlendirirseniz pek birşey elde edemezsiniz. Dynodan inmeden yapılırsa eğer tekrar testleri sonuçları düzgün görebilirsiniz. Ki anladığım kadarıyla sizde keyfekeder ihtiyaç bunlar. Pekte bir ihtiyaç değil filtre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Aracınızda DPF varsa ömrü hatırı sayılır derece azalacak. Kullanacağınız yazılım custom değilse yine filtre takmanın bir manasıda yok. Hava akışını gözeterek yapılmıyorsa yazılım orjinal akışa göre yapılıyorsa hiçbir manası yok filtrenin. Her şeyi yaptıralım, herşeyi takalım, para harcasakda önemli değil demek sonuç veren bir yöntem değil. Sonuçlar fiyat/efor/performans'da pek bir etkili olmayabilir. Yazılım custom değilse önce yazılımı yapın, sonra emanet bir filtre alıp deneyin. Tabi bunları hissiyata göre değerlendirirseniz pek birşey elde edemezsiniz. Dynodan inmeden yapılırsa eğer tekrar testleri sonuçları düzgün görebilirsiniz. Ki anladığım kadarıyla sizde keyfekeder ihtiyaç bunlar. Pekte bir ihtiyaç değil filtre Öncelikle verdiğin bilgi için tşk ederim fakat 1.6 dizellerde 1 ve 2 vites arasında sılkeleme yapıyor yazılım güncellendi bu arada ben onu ortadan kaldırmak istiyorum antalyada bildiğin bi yer varsa söylermisin dediğin programı atan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 öncelikle verdiğin bilgi için tşk ederim fakat 1.6 dizellerde 1 ve 2 vites arasında sılkeleme yapıyor yazılım güncellendi bu arada ben onu ortadan kaldırmak istiyorum antalyada bildiğin bi yer varsa söylermisin dediğin programı atan Bu sorunu çözmek için remap yaptırmayın. Motor kulaklarını kontrol ettirin ve yazılımını güncelletin. Yazılımın güncel olup olmadığına düzgün bir serviste kontrol ettirin. Silkeleme genellikle debriyaj balatası ve volandan kaynaklanıyor (Daha önceki tecrübelerime dayanarak). Bazı arkadaşlar yazılımla, bazıları motor kulağıyla bazıları volanla çözüyor. Önce aracınızın düzgün çalıştığından emin olun ondan sonra remap olayına girişin. Antalyada custom yazılım kim yapar bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Öncelikle verdiğin bilgi için tşk ederim fakat 1.6 dizellerde 1 ve 2 vites arasında sılkeleme yapıyor yazılım güncellendi bu arada ben onu ortadan kaldırmak istiyorum antalyada bildiğin bi yer varsa söylermisin dediğin programı atan ecufast diye firma var orda yaptırmak istiyorum Bu sorunu çözmek için remap yaptırmayın. Motor kulaklarını kontrol ettirin ve yazılımını güncelletin. Yazılımın güncel olup olmadığına düzgün bir serviste kontrol ettirin. Silkeleme genellikle debriyaj balatası ve volandan kaynaklanıyor (Daha önceki tecrübelerime dayanarak). Bazı arkadaşlar yazılımla, bazıları motor kulağıyla bazıları volanla çözüyor. Önce aracınızın düzgün çalıştığından emin olun ondan sonra remap olayına girişin. Antalyada custom yazılım kim yapar bilemiyorum. geçen ay servise götürdüm yazılımsal dediler yazılım güncellendi ama gene yapıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 geçen ay servise götürdüm yazılımsal dediler yazılım güncellendi ama gene yapıyor Eee siz ne yaptınız? Düzeltin arkadaş diyip verin tekrar servise? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Eee siz ne yaptınız? Düzeltin arkadaş diyip verin tekrar servise? cumartesi gidecem zaten zamanım yok debriyaj sertleşti bence balatadan yapıyor ama baksınlar bakalım ama şu yazılım olayını istiyorum adam atalım dedi çok keyif alacaksın zaten almazsan para almıyoruz dedi beyni söküp yapacaklarmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 cumartesi gidecem zaten zamanım yok debriyaj sertleşti bence balatadan yapıyor ama baksınlar bakalım ama şu yazılım olayını istiyorum adam atalım dedi çok keyif alacaksın zaten almazsan para almıyoruz dedi beyni söküp yapacaklarmış ECU söküp yapıyorsa girilmeyecek riskler alıyorsun demektir. OBD den atabilecekken ecu söküp atan yazılımcının amacıda nedir anlayabilmiş değilim. Şimdi sorsan estirir böyle daha sağlam oluyo falan diye. Herneyse siz macera arıyorsunuz anlaşılan, iyi eğlenceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap