Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Dacia almaya gidiyorum Bence en önemli kriter problem çıktığında firma malına ne kadar sahip çıkıyor. Garantisi biteli 6 ay dolmus Honda'yı fabrika garantinden onaran güzel Japon halkına saygım sonsuz. Garanti süresince tüm bakımlarını serviste yaptırmış kişilere neredeyse her firma ilgi gösteriyor garanti bitse bile. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 https://www.sabah.com.tr/galeri/otomobil/en-guvenilir-araba-markalari-ve-modelleri/42 Comsumer Reports un en güvenilir otomobil araştırmasında Ford 15.olmuş.Ayrıca Ford içinde en güvenilir model Mondeo (foto altına fusıon yazmışlar) , güvenilmeyen model ise Focus olmuş..Şimdi en çok satılan modeli en güvensiz mi oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 6 saat önce, suat coşkun yazdı: https://www.sabah.com.tr/galeri/otomobil/en-guvenilir-araba-markalari-ve-modelleri/42 Comsumer Reports un en güvenilir otomobil araştırmasında Ford 15.olmuş.Ayrıca Ford içinde en güvenilir model Mondeo (foto altına fusıon yazmışlar) , güvenilmeyen model ise Focus olmuş..Şimdi en çok satılan modeli en güvensiz mi oluyor? İletiyi doğru yere aldım, az-çok eski yorumlarımıza buradan erişmek mümkün. Umarım 5 para etmez galeri haberlerinden daha faydalı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Çağatay, Benim paylaşımımı sağa sola taşıma diye çok aradım konuyu ama bulamadım.Yine yakalandık sana.Doğru yer için tşkler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap