taner eviş Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar Abiler Kardeşler Forumdaslar bi arkadaşımın öğretmenlik yaptığı köy okulu var. Geçenlerde bi video paylaşmisti sosyal paylaşım sitesinin birinde çocukların vaziyetleri içler acısı. Ben de sizlerin yardımı ve katkısı ile Birseyler yapmak isterim . Kırtasiye Top Kitap vs İlgilenenler yardım etmek isteyenler Olursa bana özel mesaj da atabilir Ne verirsek elimizle O gelir bizimle İlk siftahı ben yapiyim İstenirse miktarları yazabilirim de size kalmış 1 - Taner Eviş 75 lira + 1 masa üstü bilgisayar 2- Serdar Yaman 3-Serdar Eryürekli Aralık 20, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Emeğinize sağlık, okulun ismini, varsa videosunu bizde görelim bakalım. Neye yardım edilecek görelim en azından Seni yormadan adrese teslim yardım yapmak için adres alalım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ne yapılacağının, nasıl yapılacağının daha kesin bir şekilde belirlenmesi katılımı arttırıyor gözlemlediğim kadarıyla. Kitap defter yardımını kendisi yollamak isteyenler için adres, para yardımı yapmak isteyenler için IBAN, para yardımı ile alınabilecek malzemelerin detaylı listesi yardımcı olur. Aramızda toptancı tanıdığı filan olan varsa onların topluca alıp kargolayabilirler belki. Öncelikle eğitime gerekli kitapların listesini bize atabilirse bence çok iyi olur. Onun dışında hangi serilerden kitaplar uygun olur onu da belirtirse seviniriz. Miktarları isteyen yazdırsın, isteyen yazdırmasın, isteyeni anonim olarak listeye ekleyelim, isteyeni hiç eklemeyelim bile, kaydını özelde tutalım. Tabi her şeyin detaylı kaydını tutma işi sana kalacak abicim. Bir de tarih belirleyelim 1 hafta 2 hafta ne kadar sürede teslim edilmeli. Son olarak da eğer öğretmene kefilim diyorsan direkt onun IBAN numarasını verelim isteyenler düzenli yardımda bulunabilsin az veya çok. Havale EFT'lerinizi mobilden yapın, ücret ödemeyin. Gerçi havalede yoktu la sanki de tam emin değilim. Bir de IBAN açıklaması için bir format belirleyelim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Finaller yaklaştığından ekstra bir faydam olma ihtimali düşük malesef. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Emeğinize sağlık, okulun ismini, varsa videosunu bizde görelim bakalım. Neye yardım edilecek görelim en azından Seni yormadan adrese teslim yardım yapmak için adres alalım. Ne yapılacağının, nasıl yapılacağının daha kesin bir şekilde belirlenmesi katılımı arttırıyor gözlemlediğim kadarıyla. Kitap defter yardımını kendisi yollamak isteyenler için adres, para yardımı yapmak isteyenler için IBAN, para yardımı ile alınabilecek malzemelerin detaylı listesi yardımcı olur. Aramızda toptancı tanıdığı filan olan varsa onların topluca alıp kargolayabilirler belki. Öncelikle eğitime gerekli kitapların listesini bize atabilirse bence çok iyi olur. Onun dışında hangi serilerden kitaplar uygun olur onu da belirtirse seviniriz. Miktarları isteyen yazdırsın, isteyen yazdırmasın, isteyeni anonim olarak listeye ekleyelim, isteyeni hiç eklemeyelim bile, kaydını özelde tutalım. Tabi her şeyin detaylı kaydını tutma işi sana kalacak abicim. Bir de tarih belirleyelim 1 hafta 2 hafta ne kadar sürede teslim edilmeli. Son olarak da eğer öğretmene kefilim diyorsan direkt onun IBAN numarasını verelim isteyenler düzenli yardımda bulunabilsin az veya çok. Havale EFT'lerinizi mobilden yapın, ücret ödemeyin. Gerçi havalede yoktu la sanki de tam emin değilim. Bir de IBAN açıklaması için bir format belirleyelim. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Finaller yaklaştığından ekstra bir faydam olma ihtimali düşük malesef. Ben kendi birimimdeki arkadaşlardan da toplayacagim. İşin içine kıyafet filan girerse süre uzar gibime geliyor Ben kendi iban numaramı verebilirim isterseniz çünkü ilçe de alışveriş yapabilecekleri bir yer yok şu an mobildeyim Ufakliklar beslenme saati gibi bişey yapmış Biri sadece yumurta Biri domates Biri peynir getirebilir Durumları iyi değil Kıyafetleri filan kötü Ayakkabı vs derseniz yine öyle Toplam 55 öğrencileri var 1 ana sınıfı 2 3 4 5 . Sınıflar Ben kırtasiye ve oynayabilecekleri oyunlar top filan düşündüm. Katılım çok olursa nakdi veya kıyafet vs olarak da değerlendirilebilir. Van Gürpınar cevizalan köyü Cevizalan ilköğretim okulu Hakkari ye doğru bi köy. Yerli malı haftasını kutlamislar Ve oyun oynarken bi resim Facebook'tan bahsettigim videoyu da eklerim buraya Simdilik bunlar var foto Öğretmenlerine söylerim yarın bi iki foto daha yollasin diye https://vimeo.com/115027725 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Biz de burada Karşıyaka belediyesinin her apartman bir çocuk okutuyor kampanyasına katıldık apartman olarak. Güzel şeyler bunlar, tesekkurler Taner. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Biz de burada Karşıyaka belediyesinin her apartman bir çocuk okutuyor kampanyasına katıldık apartman olarak. Güzel şeyler bunlar, tesekkurler Taner. Bakalım abim yapabilecekmiyiz bişeyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Konuya bi güncel çekelim pek kimse umursamadi galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 @Yakup Çağatay, kaardeşim konu kapatılabilir ilgilenen pek kimse yok. bi şekilde bişeyler daha ekledim ben arkadaşlarımdan. o şekil hallederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap