Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Sayfayı yenileyin lütfen Resimde sorun var, görünmüyor, merakta kaldık nedir bu 3 kişilik araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Açılıyor abicim ya beğenen bile olmuş bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 (düzenlendi) Açılıyor abicim ya beğenen bile olmuş bak Tüüğ-tün (kızımın tabiriyle telefon ) girince görünüyor PC'de görünmüyor ilginç! Aracın içine girerken zorlanmışsın gibi bir halin var bu arada Aralık 24, 2014 Hakan Saraylı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Megane hb dci edc alternatif olabilir renault hiç ısınamadığım bir marka ama sizin gibi öneren çok oldu... artıları bana ne olabilir... Değerli arkadaşım bence o fiyatlara '0' focus makyajlı kasa alabilirsin , 2.el araba mı dersin 0 arabamı o senin kararın tabikide. makyajlı focus almak en büyük istediğim malesef otomatik dizel versiyonu henüz gelmedi bu yüzden alamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 otomatik vites deyince ben şahsen çift kavramalı olandan tercih ederim, olaya çift kavramalı otomatik vites seçeneği ile yaklaşırsak fiyat aralığınıza göre fazlada bir seçenek kalmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 @teoman soydaş, Az sorun, az yakıt, az keyif, az güven duygusu, az dikkat çekmek, az parça parası, az işçilik parası ... Az olsun öz olsun diyince Renault. EDC şanzıman hakkında genelde övgüyle bahsediliyor. Motoru konusunda zaten bence çok sıkıntılı bir motor değil dCi. A noktasından B noktasına en basit yolculuk için Megane iyidir. Bence bayan için iyi bir seçenek. Çünkü yumuşak karekterli bir araba. Direksiyonu, gazı, şanzımanı vs herşeysi ile yumuşak. Kazancınız bunlar olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Biraz önce i30'u inceledik vakit sorunu yaşadığım için kafamdaki soruların hepsine cevap bulamadım ama eşim direk alalım dedi 2 gün öncede kia ceed sürmüştük... sanki gönlümüz i30'a kayar gibi oldu biraz daha araştırıp son kararımızı vereceğiz... yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 i30 tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 MK 2.5 titx dizel var 50binde beyaz hb. 1 lira masrafı yok. Kazası boyası yok. Orjinalliği korunurken ekstraları da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 merhaba, yaklaşık 20 gün önce başladığım araştırmalarıma dün ilandada verdiğim İ30 aracı almış bulunuyorum. araç 2013 model 1.6 dizel otomatik elit donanıma sahip 15K km'de, 57.500 TL ye aldım satıcıya 15K bakımını yaptırdı direk servisten ben aldım. Henüz 100 KM yaptım bu yüzden çok fazla bilgi veremeyeceğim fakat ilk izlenimlerim; Vites geçişleri sorunsuz hiç hissettirmiyor. Dizel motor olmasına rağmen oldukça sessiz ve içeri aldığı ses oldukça az.. Fren performansından memnun kaldım diyebilirim. şimdilik bunlar daha sonra yine paylaşıyor olacağım. iyi günler dilerim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap