Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Siz vermeyin sipariş (şuan) vergi eklenecek üstüne, tr fiyatına yaklaşırsa otosandan istersiniz..Madem bu yol ile almak istiyorsunuz başka bi yol varsa o da olur aslında hocam cumartesi günü kartaldaki parçacılara gidecem gerçi ama buluruz inş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 muharrem bey kartal dediğiniz atılgan otomativ mi şahsuvar oğlumu ? eğer atılgansa bende gidicem cumartesi gösterge sormaya görüşürüz orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 gösterge isitiyorsanız focus 3 'e çıkmacıda aramayın bence bir daha gelmez siz benim dediğim yere gelin onlar focus 3 için gösterge getiririyorlar bende kendi aracım için sorucam cumartesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 muharrem bey kartal dediğiniz atılgan otomativ mi şahsuvar oğlumu ? eğer atılgansa bende gidicem cumartesi gösterge sormaya görüşürüz orada görüşürüz hocam ben hiç gitmedim ama yerlerini googlede buldum ikisinede gidecem bakalım inş görüşürz tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 gösterge isitiyorsanız focus 3 'e çıkmacıda aramayın bence bir daha gelmez siz benim dediğim yere gelin onlar focus 3 için gösterge getiririyorlar bende kendi aracım için sorucam cumartesi dediğim yerden kastınız atılgansa ok cumartesi görüşelim orda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 (düzenlendi) evet atılgan siz gelin ben daha aracı almadığımda vardı sordum c-max'e varmı dedim dediki alın şasiye bakar bulursak getiririz dedi ama focus 3 için direk sistemde vardı bende gördüm sizin araç dizel mi ? Kasım 24, 2011 Batu Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 hımm o zamn vardır inş yok benzinli araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 hem iki kişi gitmiş oluruz bizi başlarından savmazlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 valla dizel olsaydı anlatmak daha kolay olurdu direk parça noyu verip derdimizi sölerdik ama sizin benzinliyse siz kullanıcı kılavuzunuzu da yanınızda getirin onun içinde göstergeler bölümünde 2 tip gösterge var tip 2 dediği büyük ekran onun direk resmini gösterirseniz anlayacaklardır ben belki gelemem ama aracı göndericem bi şekilde her halde ablam ve kuzenim ikisi gelirler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 aynen görüşürz hocam inş orda cumartes 13-14 gibi orda olurum ben muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 (düzenlendi) Sizin sorununuz ne ben onu anlamadım. Göstergemi yoksa teybin ekranımı? Kasım 24, 2011 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Sizin sorununuz ne ben onu anlamadım. Göstergemi yoksa teybin ekranımı? aslında her ikisinide istiyorum hangisin bulabilirsem navigasyon daha önemli tabi ama yol bilgisayarı ekranıda olsa süper olcak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 bu arada tuşların olduğu kısımla sıkıntım yok sony olmuş olmamış çok fark etmez tabi o olmadan oluyormu emin değilim ama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 bu arada tuşların olduğu kısımla sıkıntım yok sony olmuş olmamış çok fark etmez tabi o olmadan oluyormu emin değilim ama? Sony'siz Dab sisteme Navigasyon uyuyorr... Mertol beyin aracına kendi taktı ya işte 5.0 tft var araçda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 valla ne güzel benim hayalimde bu işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap