Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 member kim ? (member üye sıfatıdır) üye isimleri üst kısımda yazıyor...Örnek kendi isminiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 hallettim teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 belki işinize yarar http://www.carid.com/2012-ford-focus-accessories/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Paylaşım için teşekkürler Kenan Bey, ayrıca hoş geldiniz ve de güle güle kullanın Focus'unuzu.... Yavaş yavaş aksesuar arzının artması güzel! Darısı iç pazarın başına... Göstergeleri çok cazip bulmuşsunuz gerçekten, böyle sürekli işleyen bir kanal yaratabilirsek müşterisi çok olur Gösterge "tak çalıştır" uyumlu bildiğim kadarı ile ve de km sayaç bilgisi motor kontrol ünitesinde saklanıyordur ve değişimden etkilenmez diye düşünüyorum. Mertol daha doğru bilgi verecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Sıfır ürünler sorunsuz takılabiliyor ama 2.eller de servis'e uğramak gerekebilir (hata kaydı vs çıkarsa)...Sonuçta çalışır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 evet sonunda kilometre göstergesinin montajını yaptık sıkıntı çıkmadı forumdaki yönergeleri takip edince oluyor tak çalıştır oldu aldığım kilometre 720 km çıktı şanslıyım yani teyp duruyor o biraz zaman istiyor sökülmesi için servisten yardım isteyeceğim hasar vermek istemiyorum ama kilometre göstergesindeki o kocaman ekran herşeye değer tavsiye ederim. fotograf ekleyemedim teyp işinide hallettikten sonra resimleri eklerim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Bekliyoruz fotoları, hadi hayırlı olsun çok sevindim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Yakup sayemizde arkadaşlar kendi işlerini kendileri görüyor valla..ehheheheüüüü...Bu konuda Pirimiz Mertol KİP'e özel teşekkürü borç bilirim..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Ver coşkuyu ver coşkuyu.. "Pir" liği kim kaybetmişki ben bulayım? Tek pirimiz Nihat Doğan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Nihat Doğan artık Ankara Sheraton Grup Parti Piri abicim....Canım İstanbulummmmm,Ankarada ne partiler çevirdim,ankaraya iyi baktım ...eheheheheüüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Mertol Kip beyin hakkını yememek lazım valla herşey sayesinde oldu tekrar teşekkürler arkadaşta isitiyor bulmak zor benzinli still kilometre göstergesi istiyor abi yardımcı olabilirmisin servis ucuk fiyatlar veriyor çıkma falan bulursan almak istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 İlan kısmımıza bakmanızı tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Focusun üstünde türkiye ye gelen standart teyip başlığının c max de bulunan sony teyip başlığıyla değişmenın ses kalitesi olarak bi farkı olurmu yoksa sadece şık bi görünümmü katmış olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Ana üniteyi değiştirip hoparlörlerinizde upgrade ederseniz daha kaliteli bir ses elde edebilirsiniz. Ancak ön panel ile hiçbirşey olmaz. Sadece Sony yazar. Ana ünite ve hoparlörler değiştikten sonra sony ön panel takıp takmamak sizin kendi görsel zevkinize kalmış bir konu. Bence mevcuttaki tuş takımı çok daha başarılı bir tasarıma sahip. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 abi bilgi için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap