Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 (düzenlendi) Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım Resim yükleme kotamı doldurmuşum izin vermiyor suç benim değil yani Şubat 6, 2012 Bülent Candan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bu arada şu motor ısısı görüntüleme olayı benim göstergede şöyle oluyor.... http://youtu.be/HyEFy4DcySg 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bu arada şu motor ısısı görüntüleme olayı benim göstergede şöyle oluyor.... Neeeeeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Arabayı kötü kullanmışın ama puanlama onu gösteriyor Bende hepsi yeşil yaprak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım Yahu bi resmi ekleyemedim yazık bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Arabayı kötü kullanmışın ama puanlama onu gösteriyor Bende hepsi yeşil yaprak Şehir içinde süremiyoruzki arabayı hakkını vererek..Birde genelde eşim sürüyor,oda işte bu değerlere imza atıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Şehir içinde süremiyoruzki arabayı hakkını vererek..Birde genelde eşim sürüyor,oda işte bu değerlere imza atıyor... Doğru diyosun çıkamadık şehirden bir türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Isı konusunu bölelim mi farklı başlığa ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Resim yükleme kotamı doldurmuşum izin vermiyor suç benim değil yani www.postimage.org adresinde bir hesap tanımla, resimlerini oraya yükle, buraya direkt linkini ver bitsin bu sıkıntı.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 (düzenlendi) Eski kablo tesisatı fikir olsun Şubat 6, 2012 YkP CgTy tarafından düzenlendi Mesela bu link'e sağ tıklayıp direkt linkini alıp resim ikonumuza yapıştırmanız dahilinde resim forumda gözükür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Direk link kopyalayıp cevap menüsündeki resim kutusuna eklersen böyle doğrudan çıkar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Şu andaki ekran soğuk havalarda kafayı yiyor...Görüntüler donuyor yada silik silik oluyor,araba ısındıkça kendine geliyor..Eski Focus 2,5 lardaki gösterge ekranı da böyle olurdu...Buna karşılık Gösterge arasındaki geniş ekran (Bende ve Mertolda var sadece şu anda,belki ilerde Bülentinde olur,haa birde Mertolun sattığı arkadaş kimse onda olan geniş ekran) soğuktan etkilenmiyor hiç.... Bende göstergede renkli ekran yok. Orjinal olanını taktım. Şu an sende, Bülent'te, benim sattığım arkadaşımda ve Adana da bir arkadaşta daha var. Toplam 4 tane sonradan takan var. Ama illaki otosanın ithal ettiği ancak bizim haberimizin olmadığı başkaları vardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım O kablo tesisatı bendeki ekranın değil. O 2009 model mustanglere sonradan eklenen sync kitinde gelen kablo tesisatı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Çok yaklaştın ama bu da değil. Bu da Fusion da kullanılan sync in.. Ararken mytouch kelimesini kullanmalısın. Amerikanyalılar bluetooth iÇin SYNC i kullanıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap