Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Otosan aynı orta kodu kullanan 13 ayrı kablo ithal etmiş. Ve bunlardan ikisi yeni kasa focus için.. Keşke görebilme şansımız olmuş olsaydı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yapma ya çok fazla seçenek var yani işimiz zor desene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 (düzenlendi) Şunun kablo seti %99 işi çözer ama çok pahalı şerefsiz. Modülsüz halini bulmak lazım. http://www.ebay.com/...=item35b662e0bc Şubat 6, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazık şu verdiğiniz paralara yahu...Boşuna valla....Arabamı uzay mekiğimi kardeşim istediğiniz... :+1: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Sana yetişmeye çalışıyorum ama ne yapsam olmuyor.. Hobi bu sonuçta.. Rakamsal değerinin bir önemi yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Sana yetişmeye çalışıyorum ama ne yapsam olmuyor.. Hobi bu sonuçta.. Rakamsal değerinin bir önemi yok. Abi git kendine model uçak,model gemi ,müzik,enstruman aleti,resim falan gibi hobiler edin,bu ne kardeşim,o kadar paralar döküyosunuz,kafa yoruyosunuz.. Hem paranıza hem kafanıza yazık günah ..Hobi dediğin insanı dinlendirir,rahatlatır...Ne yani arabanın orta ekranı Kocaman olsa ne olur,her tarafa ekran koysan,full özellik dolu olsa ne olur? Aha çektim arkaya,buz gibi havada donuyor araba,her tarafıda pasak,kir içinde,1 aydır camlarını bile yıkamadım,orada yatıyor 70 Milyar liralık araba....Yazık yaa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Ne içtin len? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Ne içtin len? Takılıyorum Mertol sana işte..ehehehheeüüüee...Maksat muhabbet olsun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bana takılma. Zaten işin başında fena gol yemişsin, bu sefer yenge kesin kapının önüne koyar valla demedi deme.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Ne golü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Zaten esnafın akıllısının attığı golü 2 seneden önce farketmemen lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Abicim gol mol yok...Ben gayet normal fiyattan aldım arabayı..Çok yerede sordum hatta...O tarihlerde böyle bir araba Çok azdı ve normal olarakda fiyatı yüksek Çekiyorlardı..HiÇ bir kazıklanma falan yok...O tarihlerde daha ucuza alanıda duymadım ,Çünkü o tarihlerde tüm türkiyede benden başka öyle bir araba alanda yoktu....Bir tane Hatchback kasayı İstanbulda satmışlar..Hatta 1000 TL.ye sedanı da İstanbulda buldum,ama yok plaka sorunuydu,yok arabayı almak iÇin istanbula git geldi aynıya mal olacaktı....Gayet normal fyata aldım ve hala da aynı normallikte devam ediyor..Normal derken fiyat uÇuk zaten neresi normalde,otosanın kazığı hala aynı yani,şu anda hatta biraz daha kazık..Bana mtv hariÇ plaka masrafı,tarafik sigortası dahil 68.500 e mal oldu..Yani illa proforma faturayı tarayıp koyacağım buraya ...öTV den giriyor asıl giren.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yahu sen bir tanesin yanlız sana gol attılar demiyoruz ki. Bak dün BJK y ede 2 tane sallamışlar.. Elbet sallamaya da devam edecekler.. Ayrıca sana kazıklandın diyende yok. Benim mantalitemde malın fiyatını alıcı belirler. Senin kafana yatmış almışsın. Kime ne düşerki? Demekki senin için o malın değeri o. He bazıları çıkıp malın fiyatını satıcı belirler de diyebilir. O da doğrudur. Ama belirlediği fiyattan satamazsa el mahkum indirir. Dolayısı ile iş döner dolaşır satın alanda biter.. E bu durumda satın alanda sen olduğuna göre.. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bak sony ön panel ve 4 inç renkli ekranın (cmax taki) falan parça numaralarını buldum.. Bitin kanlanırsa ararsın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yahu sen bir tanesin yanlız sana gol attılar demiyoruz ki. Bak dün BJK y ede 2 tane sallamışlar.. Elbet sallamaya da devam edecekler.. Ayrıca sana kazıklandın diyende yok. Benim mantalitemde malın fiyatını alıcı belirler. Senin kafana yatmış almışsın. Kime ne düşerki? Demekki senin için o malın değeri o. He bazıları çıkıp malın fiyatını satıcı belirler de diyebilir. O da doğrudur. Ama belirlediği fiyattan satamazsa el mahkum indirir. Dolayısı ile iş döner dolaşır satın alanda biter.. E bu durumda satın alanda sen olduğuna göre.. Güle güle kullan.. Mertol,arabanın değeri benim umrumda değildi alırken,olsaydı o paraya focus alırmıydım,benimki sadece hayatımda istediğim bir şeyi alabilme işini başarmaktı,3 fazla 2 az umrumda değildi,hala da değil,diyelimki benim arabanın aynısı şu anda 55 bine inse yine üzülmem,benim olayım takıntıdan kaynaklanıyor ve bu takıntımın bir an önce giderilmesi lazımdı ve giderdim...Huzura kavuştum....Ayrıca yine söylüyorum,benim arabam fiyatını hakeden bir araba benim gözümde,çünkü çok beğeniyorum arabamı ve bunun manevi tatmini paha biçilmez, beğenmediğim,sevmediğim bir arabaya 50 vereceğime gönlümdeki arabaya 70 verdim ve hiç sorunum yok.... Bundan sonraki arabamda çok büyük ihtimalle yeni focus 4 olur,çünkü ben focusdan büyük bir arabaya binmek istemem,ve yine focus büyüklüğünde bir araba alırım..Biraz daga fazla param olursa da BMW 3.20 D alırım....C segmentini seviyorum benim tarzım bu.... Umarım sende Mondeonun şeker kırmızısını alırsında bende sana takılırım bolca.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap