Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yok ya mondeo çok büyük. O boyutta bir araba almaya karar verirsem s-max falan alırım. Hiç değilse boşta kalırsak okul servisi falan çeker parasını çıkartırız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bak sony ön panel ve 4 inç renkli ekranın (cmax taki) falan parça numaralarını buldum.. Bitin kanlanırsa ararsın.. Sony ön panel istemem,çok çiziliyor,bakımıda zor,ama ekran olabilir....Ama şu sıralar tek derdim donan ayaklarım ve kulaklarım,havalar çok soğuk ve benim gözüm şu sıralar ne araba görüyor ne başka bişey...Hakkaten arabayı yıkatmadım 1 aydır,hiç umrumda bile diil...Soğuktan nefret ediyorum ve bir an önce geçmesini sitiyorum bu havaların....Ama orta göstergeyi mutlaka değişcem ve değişmden önce seninle mutlaka görüşücem zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 (düzenlendi) Şunun kablo seti %99 işi çözer ama çok pahalı şerefsiz. Modülsüz halini bulmak lazım. http://www.ebay.com/...=item35b662e0bc Haklısın Abi aslında o modül olmazsa fazla para etmez Şubat 7, 2012 Bülent Candan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek? Gelsin de bi, önayak oluruz belki yaparlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek? güzel fikir gerçekten indirim yaparlarmı ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Gelsin de bi, önayak oluruz belki yaparlar.. Hadi inşallah boss 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 (düzenlendi) SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen üfleme ızgarası... Sağdaki amerikanyadaki.. Bence krem trimler ile bu altın rengi olan daha iyi duracak.. Bakacağım. Eğer hoşuma giderse kalan kısmınıda aynı renge boyatırım. Arka plandaki alet.. Komple görünümü... Ekranın arkasındaki soketler eski kasa focusta kullanılan ilk nesil SYNC li araçların soketleri ile aynı. Normalde amerikanyada eski kasa focus için kit satıyorlar ve fiyatıda 470 USD falan. Geçen dolaşırken 53 USD ye buldum ve aldım. Böylelikle soket ve kablo işide hallolmuış oldu. Birde şu bağlantı şemasını bulabilirsem montaja geçebileceğim.. Şubat 9, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Senin trimler kremmiydi abi ? eğer öyleyse krem olsun derim diğer türlü gri olan şık duruyor bana göre Arabanın havası değişecek inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Evet benim trimler krem renkli. Zaten bu arabayı almamdaki en büyük etkenlerden birisi trimlerin krem renkli olmasıydı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Mertol bey, Focal ürünleriyle dolu bir set üzerinde çalışıyordunuz, çalışmanız devam mı ediyor, biti mi, bir daha bilgi alamadıkta focal hakkında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Bağlantı şeması konusunda sıkıntı var. Şu an etis te bunun bağlantı şeması yok. VIN kodunu girdiğimiz halde yok. Henüz hazır değilmiş. Servis ile konuştum, onların dünyadan haberi yok. Hiçbir bağlantı şeması yokki bu arabanın diyor.. Len bak bunlar ötekinin diyorsun bunlar bizde çıkmıyor diyor.. Sanki ben evde hazırladım o şemaları.. Otokoç un servis çalışanlarını daha iyi eğitmesi lazım. Kısacası devre şemasını bulana kadar bu iş beklemede.. Bulunca bakarız hal çaresine. Zaten henüz soketler falan filanda gelmedi. Onlarda gelince belki bir adım daha ilerlemiş oluruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Mertol bey, Focal ÜrÜnleriyle dolu bir set Üzerinde çalışıyordunuz, çalışmanız devam mı ediyor, biti mi, bir daha bilgi alamadıkta focal hakkında. O iş şimdi olmaz. Karda kışta ban ahiçkimse kapı falan söktÜremez.. Kaldı ki sökÜlmÜşken trimlerin izolasyonunu epoksi ile gÜçlendireceğim. O da soğukta çok geç donuyor ve bazen peltekleşip donamıyor bile. Dolayısı ile havalar ısınana kadar bekler o iş. He neden şimdi aldın o zaman diye dÜşÜnebilirsiniz, malum şu an sezon olmadığı için daha iyi pazarlık yapıp ciddi indirimle mal alabiliyorsunuz. Başka nedeni yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 He neden şimdi aldın o zaman diye dÜşÜnebilirsiniz,. Size "NEDEN" diye bir şey sormayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Elbet vardır bir hikmeti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Yok yaw hikmeti falan yok. Benim o aleti ne kadar istediğim ile ilintili bir durum. Eğer gerçekten istiyorsam üçüne beşine bakmam. Ama olsada olur olmasada olur modundaysa bedelinin %10-%20 altını bulurum. Yok İşime yaramayacaksa ancak değerinin %50 yada daha altında satılıyorsa alırım.. İşime yaramayacak olmasına rağmen aldığım hiçbirşey elimde kalmadı bugüne akdar. Er ya da geç bir işime yarıyor. Benim olmasa arkadaşlarımın işine yarıyor. Bir şekilde değerlendiriyorum yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap