Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Mertol Bey panel ve ekran siparişi verdim gelsin bakalım nolucak.. Takıldığım yerde engin tecrübelerinize ve bilginize başvurabilirim Ne zaman gerekirse ben buralardayım. Olmadı telefon edin herşekilde yardımcı olmaya çalışırım. http://eshop.original-teile.de Bu adrese verdim hocam panel ve ekran 767 eeeuroo fiyat çıktı kargo dahil gelsin bakalım görcez:) Gümrük? Birde hangi ekranın siparişini verdiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Ekran AM5T18B955DG KODLU, Panel BM5T18K11FF KODLU KARGO BİLGİSİ VARDI SADECE GÜMRÜK İLE İLGİLİ BİLGİM YOK EĞER VARSA NE YAPMAK GEEKİR Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Ismarladığınız ekran 5 inç navigasyonlu. Kablo+anten ve harita işini hallederseniz navigasyonda çalışır. Belli bir değerin üzerindeki maller gümrüğe girer ve vergilendirilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Ismarladığınız ekran 5 inç navigasyonlu. Kablo+anten ve harita işini hallederseniz navigasyonda çalışır. Belli bir değerin üzerindeki maller gümrüğe girer ve vergilendirilir. Kablo+anten nasıl temin edicez Mertol Bey onların ayrıca parça kodları falan varmı. Bu arada gümrükten ne kadar yerim tahmini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Eğer DHL ile falan gönderirse o çakallar direk beyanname hazırlatmaya kalkıyorlar. Postane ile gönderirlerse sözlü beyan formu doldurup vergisini ödemek kaydı ile teslim alabiliyorsunuz. Kabloyu nereden temin edebilirsiniz bilmiyorum zira bende parça numarası falan yok. Ben alırken komple tesisat aldım ve kablo onun üzerinde vardı. Ayrıca satıyorlarmı bilmiyorum. Microcatten bakmak lazım ama pek sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Hayırlı olsun abi sorun çıkmaz inş bende vercem siparişi bir şunu sormak istiyorum o sitede bir ayrım yok ama style takmakta sorun olmaz bunlar demi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Hayırlı olsun abi sorun çıkmaz inş bende vercem siparişi bir şunu sormak istiyorum o sitede bir ayrım yok ama style takmakta sorun olmaz bunlar demi? Siz vermeyin sipariş (şuan) vergi eklenecek üstüne, tr fiyatına yaklaşırsa otosandan istersiniz..Madem bu yol ile almak istiyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 ya beni ihmal ettiniz benim 4.2 renkli herhale kamera uyar mııı ?? bide göstergemmm sipariş eden varsa c-max için aynı göstergeye bakabilirmisiniz eğer o sitede varsa c-max için büyük ekranlı gösterge ben hiç uğraşmıcam direk otosandan sipariş vercem yardıımm ulenn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 C-MAX İÇİNDİR Burada okuduğunu üzere (5.0) Navigasyon SeÇeneğinde Rear-View Camera Standart.. Normal Sony dab (4.2)'da ise gözükmüyor.. NOT:Alman siteside sunmuyor..Yani yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 ne yani 5inç mi alacaz illa ? hay***** ***** ne masraflı arabaymış neyse o zaman o ekranı ne kadar alabiliriz bide ekranı sadece alsak olurmu yoksa orta ölümüde mi alıcaz bide site resmi kabul etmiyor 640x800 yaptım olmadı 1024 yaptım gene olmadı arabam bölümüne arabanın resimlerini koyamıyorum :S 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 site resmi kabul etmiyor 640x800 yaptım olmadı 1024 yaptım gene olmadı arabam bölümüne arabanın resimlerini koyamıyorum :S http://postimage.org/ Buraya yükleyin link verin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Resim eklemede boy'un ilgisi yoktur şöyle eklenir http://www.focusclubtr.com/index.php?/forum/99-resim-ekleme/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 yükledimmmmmmm ben vazgeçtim kamara falan sadece gösterge takıcam o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 gösterge alan büyük ekranlı hız göstergesi c-maxe içinde sordursun daaa yardımlaşalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap