Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 (düzenlendi) Hayal edecek kadar zor bir şey değilki. Altı üstü ekran yahu. Ön panel olmadanda ekran çalışıyor. Ancak navigasyonu açmak için sadece direksiyon kumandasını kullanabiliyorsun ve haritayı falan görüntüleyemiyorsun. Pratik olmuyor yani kısacası. Başka bir fonksiyonu varmı açıkcası bende bilmiyorum. Zira ben bunu alırkenki derdim ekranın renkli olmasıydı. Navigasyon falan pek umurumda değil. Zaten pek kullanacağım birşeyde değil. Gerçi arabayı ne kadar kullanıyorsunki diyeceksin, neredeyse hiç diyebilirim.. Günlük yaşantımda daha çok scooter kullandığım için bu biraz atıl vaziyette kalıyor. Bundan önceki mondeoyu 12 bin km de sattım. Tam bir yaşındaydı. Bununda sonunun pek farklı olacağını sanmıyorum açıkcası.. :)Göstergedeki ekran büyüyüp renkli olunca bu çok tuhaf olmuştu. Sırf o nedenle renkli olsun diye bunu aldım. Eğer sony lerde bulunan 4.2 inç renkli ekranlardan bulabilirsem bunu satabilirimde. Kasım 24, 2011 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Panel ve ekran derken Gösterge ekranı ve sony panalimi bülent bey Sony panel ve renkli 5" ekran, gösterge değil hocam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Sony panel'i mertol bey satıyor,baktınız mı ? İlanlar Kategorimizde.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Bakmadım Hocam zaten siparişi vermiştim parasını bile gönderdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Bendeki panel navigasyonlu sony için değil. Navigasyonlu sony panellerinde tuşların farklı görevleri var. Bendeki düz sony panel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 E peki nedir fiatı mertol bey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 E peki nedir fiatı mertol bey? Sony panel'i mertol bey satıyor,baktınız mı ? İlanlar Kategorimizde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 (düzenlendi) Bendeki panel navigasyonlu sony için değil. Navigasyonlu sony panellerinde tuşların farklı görevleri var. Bendeki düz sony panel.. Teşekkür ederim Mertol Bey bu arada müzik sisteminin ön panelini ve ekranını sökerken elektrik tesisatı falan sökmeye gerek var mı ? Kasım 25, 2011 Bülent Candan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Teşekkür ederim Mertol Bey bu arada ön paneli ve ekranını sökerken elektrik tesisatı falan sökmeye gerek var mı ? Akü'nün EKSİ kutbunu sökmek kafi diye biliyorum...Mertol abi onaylar veya düzeltir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Akü'nün EKSİ kutbunu sökmek kafi diye biliyorum...Mertol abi onaylar veya düzeltir. Bu ellerde benim elim.Benim göstergeyi sökerken Yakup çekmişti Yalnız akünün kutup başını sökerken vida içeri düşüyor bu nedenli miknatisli bir tornavida olsun yaninizda.Birde somunu sökerken sürekli bir şerare oluyor kivilcim oluyor korkmayin bişey olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Sadece dikkat edin dokunduklarınızı çarpabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 ya benim sorunum sadece gösterge hız göstergesi o kadar ben renkli ekran felan istemiyorum benim sony'nin asilliğni bozmak istemiyorum ama girişi varmı hala merak ediyorum 4.2 nin ama bana sadece göstergee lazııımm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 (düzenlendi) Akü falan sökmenize gerek yok. Direk sökebilirsiniz. ön panelin nasıl söküldüğünü BURADA yazdım. Kasım 25, 2011 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Burada da mevcut --- iPhone Yolladı --- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 benim gen ekafam karışmış. Ben CD çaların ekranından bahsediyor sanıyorum.. Grip yaramadı bana.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap