Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 E-cat ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 ecat yedek parça programı. Ona zaten ihtiyacım yok. Bende microcat var. e-tis wiring diagramların falan olduğu online program. Ondan kontrol ettim ancak henüz mytouch ile ilgili birşey girmemişler. Yarın üşenmezsem VIN kodu ile yetkili servisten deneyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Doğru ya kafam dağınık baya Microcatde yoksa hmmmm... Serviste de olmayabilir gibi geliyor.. Nisan sonrası felan eklenir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Siz uzaya çıkarken biz hala telefonun icadında kalmışız gibi geliyor okudukça Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 E öyle zaten.. Hernekadar benimki şeker kırmızı olmasa da uzay mekiği kadar hızlı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Şeker kırmızı bu kadar dillere düştü benim hardal sarısına cesaretim kırıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Yook. Her şeker kırmızısı da olmaz. Sadece bir tanesi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 O kendini biliyor diyosun yani abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 (düzenlendi) Aslında cümle alem biliyor.. Adının başharfi Bora.. Şubat 5, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 sanki başka bi dil konuşuyonuz arkadaşlar cahillik çok kötü bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2012 Aslında cümle alem biliyor.. Adının başharfi Bora.. Bu Mertol bana takılmasa olmaz valla...Şurda bir Behzat Ç. izliyim dedim,yine rahat bırakmadı beni valla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Oyuncaklarım geldi. Bu sabah gittim havalimanında arkadaşı karşılayıp aldım hepsini. Unite ve ekran geldi.. Soketlerinin bizimki ile alakası yok. Wiring diagramını bulmam lazım. Yoksa bir işe yaramaz... Bu arabadan sökülmüş. Adam sökülen arabanın VIN kodunu yazmış, goolayınca aşağıdaki ilan çıktı. http://www.ridesafel...mg2&langCode=de 3133 mildeki bir arabadan sökülmüş. Yaklaşık 5 bin km.. Kolay gelsin abi yine iş çıktı sana desene inşallah fazla bir sorun çıkmaz şıhhım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Aha da bizim ekranın içini buldum ne kadar işe yarar bilmem en azından detaylı resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Şu andaki ekran soğuk havalarda kafayı yiyor...Görüntüler donuyor yada silik silik oluyor,araba ısındıkça kendine geliyor..Eski Focus 2,5 lardaki gösterge ekranı da böyle olurdu...Buna karşılık Gösterge arasındaki geniş ekran (Bende ve Merolda var sadece şu anda,belki ilerde Bülentinde olur,haa birde Mertolun sattığı arkadaş kimse onda olan geniş ekran) soğuktan etkilenmiyor hiç.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Şu andaki ekran soğuk havalarda kafayı yiyor...Görüntüler donuyor yada silik silik oluyor,araba ısındıkça kendine geliyor..Eski Focus 2,5 lardaki gösterge ekranı da böyle olurdu...Buna karşılık Gösterge arasındaki geniş ekran (Bende ve Merolda var sadece şu anda,belki ilerde Bülentinde olur,haa birde Mertolun sattığı arkadaş kimse onda olan geniş ekran) soğuktan etkilenmiyor hiç.... Bende var Boracım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap