Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Şıhhım süpersin Bekliyoz gerisinide Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen üfleme ızgarası... Sağdaki amerikanyadaki.. Bence krem trimler ile bu altın rengi olan daha iyi duracak.. Bakacağım. Eğer hoşuma giderse kalan kısmınıda aynı renge boyatırım. Arka plandaki alet.. Komple görünümü... Ekranın arkasındaki soketler eski kasa focusta kullanılan ilk nesil SYNC li araçların soketleri ile aynı. Normalde amerikanyada eski kasa focus için kit satıyorlar ve fiyatıda 470 USD falan. Geçen dolaşırken 53 USD ye buldum ve aldım. Böylelikle soket ve kablo işide hallolmuış oldu. Birde şu bağlantı şemasını bulabilirsem montaja geçebileceğim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Az zamanda çok ve büyük işler başardın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Terlik, eski Focus' un mu yenisinin mi, bir tek onu anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Ahahahahahaa,benim arabayla penpe diye dalga geçen Mertol Penpe terlik giyiyor..Kih Kih Kih.....Penpe terlike extradan kaç TL verdin Mertol....eheheheheüüeee.... Bu arada Maraba Focusa olmaz bu SYNC,boşver sen,gönder bana bunu komple,250 TL. veririm kafadan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Köpeen olsun len SYNC.. Ama o benim değil kızımın terlikleri. Ben terlik falan kullanmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Terlik, eski Focus' un mu yenisinin mi, bir tek onu anlayamadım Orası evin kiler olarak kullandığımız yer. Gerçi kilerden çok benim depom ama neyse.. O da benim kızın terlikleri. Öteki tekini kaybetmiş, bunu da attırmıyor. Sittin sene durur orada muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Valla abi SYNC ten çok ufaklığın terliği popüler oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Sorma.. HAdi Bora'yı anladım onun pempeye karşı zatne bir ilgisi varda, adaşımı çözemedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paketten o da mı çıktı acaba diye merak ettim . Bu arada ev TR' de mi ABD'de mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paketten o da mı çıktı acaba diye merak ettim . Bu arada ev TR' de mi ABD'de mi? İstanbul , bir - kii Şehir:Ist Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Paketten o da mı çıktı acaba diye merak ettim . Bu arada ev TR' de mi ABD'de mi? Pempe terliği görüyonda sağdaki kutunun üzerindeki yurtiçi kargo bandını neden görmüyorsun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 İçim fesatmış benim, pardon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Sorma.. HAdi Bora'yı anladım onun pempeye karşı zatne bir ilgisi varda, adaşımı çözemedim.. abooov, laf döndü dolaştı yine Bora abiye çakıldı (müzevir mode:ON) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Bora tüm dikkatleri çekiyor da ondan, alsaydı bizim gibi Style fln, hiç kimse bulaşmazdı, hem o zaman Powershift bile alabilirdi belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Mertola inat Yeni Mondeo Şeker Kırmızı Full alıciim,bakiim o zaman ne diyecek...Renk Körü olduğundan Şeker Kırmızıya Pembe diyor işte..Hatta bu kırmızının adı şeker kırmızı da diil aslında ,bildiğin derin kırmızı,sadece gölgede vişne çürüğü-gül kurusu karışımı bişii oluyor rengi...Allahtan Hardal Sarı felan almamışım yoksa gerçekten neler söylerdi Allah bilir....Gerçi Hardal sarıyı fiyatta indirim yapsalarda almam ya o da ayrı bir durum...Mertol alırdı ama hardal sarıyı indirim yapsalardı,adam indirim var diye Hacı Yeşili araba almış yav...eheheheheeüüüee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap