Murat K. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Bu 800 km geyiği nereden çıktı? Yok öyle birşey çünkü. İstediğiniz km de olsun arabanız. Sıfır gösterge takarsanız km si sıfırlanır. Eğer isterseniz ilk 40-50 km de IDS ile bağlanıp km satini düzelttirebilirsiniz. Ondan sonra düzelttiremez sıfırdan devam edersiniz. Anahtar tanıtma falan zaten yok. Immobiliserin kaydı göstergede tutulmuyor. O eski focuslardaydı. O iş için GEM modülü kullanılıyor. GEM modülünü değiştirdiğiniz zaman anahtarı yeniden kodlatmanız lazım. Göstergeyi ilk değiştiren benim. Hatta Bora bey'e gönderende benim. Hatta Türkiyedeki ilk 5 inç renkli navigasyon ekranına sahip focusta bende. Bunalra takılmayın. Ford eskisi gibi değil. Modüler tasarım yapmış. ön panel ayrı parça, ekran ayrı parça, ünite ayrı parça. Yani illede sony olsun diyorsanız ön paneli değiştiriyorsunuz sony oluyor alet. Ekran renkli olsun derseniz sadece ekranı alıp değiştiriyorsunuz renkli oluyor. Navigasyon isterseniz navigasyonlu ekran satın alıyorsunuz navigasyonda eklenmiş oluyor. Navigasyon ekranın içine monte edilmiş halde. Ayrı bir parça falan değil. Sony falan diyede kasmaya hiç gerek yok çünkü sony deki ana ünite ile diğerlerindeki aynı. Hatta sync teki ana ünite dahi aynı. ön paneller ve ekranlar farklı sadece. Ve dahası bunların hepsi birbiri ile uyumlu. bütün f3 lere olurmu navigasyonlu ekran oluyorsa nereden temin edebılırım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Benim arabam style. Herhangibir tesisat değişikliği falan yapmadım. Sadece anten kabloları çekildi o kadar. Diğerleri için birşey diyemem ama farklı olduklarını hiç sanmıyorum. Detayları aşağıdaki linkte mevcut. http://www.fordist.com/forum/index.php?showtopic=1669&st=180 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Bu arada Sonyli olması halinde 2 adet tweeterda arka kapılara entegre edliliyor...Şöyle : Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Aynen öyle C-Max'ler gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Çirkin gözüküyor ve konumu son derece sorunlu. O kapıdaki tizlerin hepsi sol kulakta patlar. Mutlaka yönlendirilmiş tweeter kullanmak lazım o mesafede.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 focus 2,5 da da aynı yerde ama...Volvo s60 da B sütünuna koymuşlar ön koltuk başlığının biraz altında hizalı olarak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Olsuuun. Focus 2.5 ya da S60 kritermidirki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Focus 2.5 da ses güzeldi ama..S60 da da oldukça kaliteli ses sistemi....Tweeterlardan mı pek emin diilim ama..Hoparlörlerden daha çok sanki.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 S60 vs focus.. Evet pek bi aynı ayardaki arabalar zati.. Abijim adam 100 bin kayme bayılıyor o arabaya. Bırakta kalitesli olsun ses sistemi... Araba premium sınıfa oynayan bir araba zaten.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Sizce Sony navigasyon veya teyp için bir 3–4 ay daha beklemeli mi yada Golf veya Astra gibi alternatiflere mi bakılmalı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Ben hiçbirşey için araba falan beklemem. Varsa alırım yoksa alternatiflere bakarım.. İllede o marka/modeli istiyorsamda kafama en yatanı neyse onu alırım.. Atıyorum titanium olmazda style olur. düz titanium istiyorumdurda x paketli olur falan filan gibi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Sizce Sony navigasyon veya teyp için bir 3–4 ay daha beklemeli mi yada Golf veya Astra gibi alternatiflere mi bakılmalı ? Araç alırken kriter alıcıdır.. Bizim yorumlarımız sizi bağlayıcı tutmaz..Aracın donanımında gereksinim bunlar ise alternatif bakılabilir tabi bu donanımların olmuş olsun diye eklenmemesine dikkat edilmelidir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Ben Focus'dan vazgeçemiyorum ama o Sony'siz ön konsol bana çok tipsiz geliyor.Başka arabalara da içim ısınmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Acelesi yoksa beklenebilir Önemli olan senin gereksinimlerin ve isteklerin Keyifli Forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bence de acelen yoksa bekle, rakip modellerin kendine has ufak tefek üstünlükleri ya da dezavantajları olsa da sonuçta aralarında sıradağlar da yok ama senin beğenin çok önemli çünkü farklı bir seçim yaparsan Focus içinde uhte kalacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap