Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Evet, adamlar daha yeni 1.7 130Hp 300Nm 99gr/km lik motorlarını tanıttılar zırt diye benzer değerlere sahip bir blok kullanmayacaklardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Senin alternatifin yoktuki.. 1.3 CDTi alanları ben anlamakta güçlük çekiyorum. 0-100 ü 15 sn o aletlerin. Yahu benim scooter ın bile 13.7 sn.. Kullanıcılarıda senin gibi düşünenlere "Türkiye trafiğinde daha güçlü bir araçla varılacak süre aynı, tüketimlerse çok farklı olur" gibi ufkumuzu aydınlatan yorumlarla cevap verecek kadar buruşmuş vaziyettelerdi zaten .. Bugün Transit olmuş 200Hp diyorum hala bir kabullenmezlik.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Kullanıcılarıda senin gibi düşünenlere "Türkiye trafiğinde daha güçlü bir araçla varılacak süre aynı, tüketimlerse çok farklı olur" gibi ufkumuzu aydınlatan yorumlarla cevap verecek kadar buruşmuş vaziyettelerdi zaten .. Bugün Transit olmuş 200Hp diyorum hala bir kabullenmezlik.... Kusura bakmasınlar ama o züğürt tesellisi oluyor.1.3 CDTi 1.5 DCi den az yakmıyor.. Süre ve hız konusunu zaten geçelim. Gene scooter ile karşılaştırıp ezerim onları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Kusura bakmasınlar ama o züğürt tesellisi oluyor.1.3 CDTi 1.5 DCi den az yakmıyor.. Süre ve hız konusunu zaten geçelim. Gene scooter ile karşılaştırıp ezerim onları.. Boşveeer.. Okyay ne demiş, cahillerle tartışmaya girme, kazanamazsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Sanırım olaya salt performans penceresinden bakmak doğru değil. Az sayıda kullanıcı seçimini yaparken sadece güce bakacaktır. +10 BG satıcının dilinde bir koz gibi görünse de karar mekanizmasında belirleyici değildir. Kaçımız söz gelimi Focus 115 Hyundai 128 diye Hyundai'yi seçer? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 K.bakmayın böldüm ama konuyu yanlış yerde tartışıyorsunuz galiba. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Benim arabam style. Herhangibir tesisat değişikliği falan yapmadım. Sadece anten kabloları çekildi o kadar. Diğerleri için birşey diyemem ama farklı olduklarını hiç sanmıyorum. Detayları aşağıdaki linkte mevcut. http://www.fordist.c...pic=1669&st=180 Mertol Bey merhabalar ben arabama renkli göstergeden alıcam servistekiler burun kıvırıyor her zamanki gibi neyse o konuyu görüşürüz bu arada sizin verdiğiniz bir linke navigasyonlu cihazlara baktım sony yazan kısım cihaz kodları vardı birisinin yanında 7" yazıyordu Ford Sync diye merak ettim acaba o bizim bildiğimiz daha doğrusu resmini gördüğümüz Mytouch mı resmi olmadığı için soruyorum. çooook uzattım kusura bakmayın Hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 O link de ki araç üzerinde 5 inc navi'li focus OEM ürünü mevcut.. My ford touch değil (not touch 8''dir)..Sync özelliği de yok.. Eğer ben yanlış anlamadıysam sözlerinizi..Durum bu şekilde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 link verirseniz yardımcı olmaya çalışırız navigasyonun linkini verirseniz büyük ekranlı götergeye gelince servisin burun kıvırmasına bakmayın sallıyolar siz siparişinizi verin focus 3 için sorunsuz bir şekilde takılır ama ya siz takın yada yakınsanız bir bilene taktırın servise ben hiç güvenmiyorum özellikle elektronik beyin konusunda aküyü sökmeden müdahele edebilirler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 O link de ki araç üzerinde 5 inc navi'li focus OEM ürünü mevcut.. My ford touch değil (not touch 8''dir)..Sync özelliği de yok.. Eğer ben yanlış anlamadıysam sözlerinizi..Durum bu şekilde.. Valla Hocam 7" yazıyordu ben napiyim Okuduğumuz kadarıyla da bu touch yani dokunmatik ekran ekim gibi gelirmiş Bu arada bu touch araçta şu an çalışmayan sistemleri devreye sokarmı merak ediyorum ön camda üüüç kamera var n'olur bu işin sonu ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Valla Hocam 7" yazıyordu ben napiyim Okuduğumuz kadarıyla da bu touch yani dokunmatik ekran ekim gibi gelirmiş Bu arada bu touch araçta şu an çalışmayan sistemleri devreye sokarmı merak ediyorum ön camda üüüç kamera var n'olur bu işin sonu ) Onlar ap ayrı sistem touch dediğimizde sadece ekrandan oluşuyor.. SYNC sistemi ise asıl işleri yapandır..Dokunmatik istemeyenler Sony veya DAB teyp ile SYNC sistemini alabilecek 2012'de... siz gördüğünüz link'i verin yorumu ona göre yapalım..ürün orjinalde 8 inc'dir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 sync ta ne vardı ya desene asıl teknolojiyi 1 ayla kaçırdık diye :S ??? :kıhkıh: FORD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 2012 dediysek ocak değil Eylül gibi felan ancak olur..En iyi ihtimal ise Mayıs civarı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 ohh be burda tek lafla beni öldürüyordun o zaman içelim güzelleşelim birşey kaçırdığımız yok sync geldimi bizim sisteme göresini kesin yaparlar sync ta birde sesle mesaj vardı galiba benim arabanın dışında onuda versiyonla hallederizz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Bence olabilecek birşey... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap