Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2014 (düzenlendi) titanium gördük, trend x de gördük bu da style incelemek isteyen baksın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-sifir-ford-focus-full-plusfull-makyajli-kasa-193369289/detay ilginç olan araba bayide 55.000 tl gibi burda 63.000 tl yazıyor Aralık 24, 2014 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 nefrettt.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Fırsatçılık işte şuan araba bulmak zor sayılır beklemek istemeyen için 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 jant güzelmiş adam zaten satmıyor ilk ben aldım diye hava atıyor sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Birde full + full yazmamış mı ... Keriz.avi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan KELEŞ Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 titanium gördük, trend x de gördük bu da style incelemek isteyen baksın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-sifir-ford-focus-full-plusfull-makyajli-kasa-193369289/detay ilginç olan araba bayide 55.000 tl gibi burda 63.000 tl yazıyor Adama sahibinden de mesaj attım , "Dedim 0 km sini sana 55'e satabilrim " Aramızda kalsın ben bu arabayı 51'e felan alırım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 yeni style gerçekten çok çirkin abilerim ya eski kasa buna 10 çeker.Yeni Focus ta Tek İyi Görünen Titanium X Paket 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Yeni Focus ta Tek İyi Görünen Titanium X Paket Olmayan bir paket nasıl iyi görünüyor anlamadım 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Harbi çirkin duruyor niyeyse ya... Eski style da bi hava vardı. Bi erkeksi tasarım vardı. Bi de demiş ya Ocakta 66 bin olacak diye. Tam çakal. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Bu ötv artışı rivayetlerinden sonra galerilerin de araba stokladığına dair iddaalar var da genelde vw grubuna yönelmişler deniyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 ızgaranın baklava desenli olması gıcık, fiesta, mondeo gibi enine paralel çizgili olmalı ve kromajı olmalıydı.. ben arabamı seviyorum.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Bu arabayı görmeden kesin konuşmayın beyler bayanlar araba güzel eskisi gibi yorucu değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 arabanın dışı çok hoş fakat içi çok kötü olmuş bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Daha da almam[emoji2][emoji2] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Yooo dostum yooo olmadi bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap