Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Adam ocakta zamlanacak diye zamlı fiyatıyla ve yanlış bilgiyle satıyor. Çahaaal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 kör tuttuğunu topal yakaladığını .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Aynı sitede 2 adet daha makyajlı var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2014-yeni-kasa-0-km-firsat-192835199/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2014-0-km-ford-focus-yeni-kasa-beyaz-etm-gallery-192524667/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 ben aralıkta aldım ilk bakışta önü tuhaf görünüyor olabilir ama arac çok güzel ön ızgaraya gözünüz alışsın çok beğeneceğinize eminim. araç gerçekten dolu bir araba. ben power shift aldım hp. fakat trendde ve titanyumda bluthut var stlyde yok böyle bir sacmalık yapmışlar. otomatik viteste otomatik park olayı yok sadece arka park sensörü koymuşlar otromatik kapanır dikiz aynaları falan eklenmiş. .61.000 tl liste fiyatıyla satışta fakat arac 15 ocaktan önce pek teslim edilemiyor. ben otosan çalışanıyım teslim aldım. düşünenlere hayırlı olsun arac çok iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 trendde ve titanyumda bluthut var stlyde yok böyle bir sacmalık yapmışlar. Trend x versiyonda da Bluetooth özelliği bulunmamaktadır. Sadece Titanium Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 trend x ve style ön panjuru düz siyah çizgi plastik veya titaniumdaki gibi olsaydı güzel olurda maliyeti neki, birde jantları oldu bittiye getirmeselermiş 10 numara olurmuş sanki jantların geçmişi şöyle arabayı tasarlamışlar sonra jantları unuttuk hemen iki saatte tasarım bölümü tasarlasın demişler ve oldu bitti zahmet etmeselermiş biz kendimizde alır takardık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Aracımı birkaç güne teslim alacağım bana 2015 model stylelarda park sensörü olmayacak sizinkinde var dendi ama otomatik olunca aynalar kapanmaz dendi sizinki kapanıyor mu. Bu arada satan arkadaş otomatik vites otomatik klima demişti sonra styleda oto klima yoka döndüler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Aracımı birkaç güne teslim alacağım bana 2015 model stylelarda park sensörü olmayacak sizinkinde var dendi ama otomatik olunca aynalar kapanmaz dendi sizinki kapanıyor mu. Bu arada satan arkadaş otomatik vites otomatik klima demişti sonra styleda oto klima yoka döndüler Neden katalog'a bakmıyorsunuz? Fazla gelirse bahtınıza. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Style de otm. Klima olmaz, otm park yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 (düzenlendi) Aracımı birkaç güne teslim alacağım bana 2015 model stylelarda park sensörü olmayacak sizinkinde var dendi ama otomatik olunca aynalar kapanmaz dendi sizinki kapanıyor mu. Bu arada satan arkadaş otomatik vites otomatik klima demişti sonra styleda oto klima yoka döndüler benim araba makyajsız style 3,5 değil otomotik park var olduğu için ön arka park sensörleri var katlanır ayna klima manuel yokuş kalkış desteğimizde varmış sağolsun arkadaşlar yapmış sadece uygulaması kaldı. Aralık 25, 2014 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 (düzenlendi) Yakup bey katologda park sensörü yok diyor ama var Satış temsilcisine bi otomatik şanzımanamı 4000 tl fark ödüyorum diye sorunca oda düz mantık oto vites oto klima demiş. Katalogda Titanyumda oto klima var. Dikiz aynalarına alınca bakacağım. Powershift şanzımanda arabadaki çoğu özellik yok malesef (herhalde internet exploler hatası alıntıla desemde yekten mesaj yazıyor kime sordum/cevap verdim belli değil) Aralık 25, 2014 Sertaç Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yakup bey katologda park sensörü yok diyor ama var Satış temsilcisine bi otomatik şanzımanamı 4000 tl fark ödüyorum diye sorunca oda düz mantık oto vites oto klima demiş. Katalogda Titanyumda oto klima var. Dikiz aynalarına alınca bakacağım. Powershift şanzımanda arabadaki çoğu özellik yok malesef Sakalımız da var ama neyse Hadi bakalım. Ps ile ne olmadığı katalogda ve sitemizde belirtildi. Buarada park Sensoren dikkat edin sonradan takma mı değil mi diye Hayırlı olsun keyifli beklemeler. (herhalde internet exploler hatası alıntıla desemde yekten mesaj yazıyor kime sordum/cevap verdim belli değil) Öyle sorun olabilir evet, onu kullanmamanızı tavsiye ederim. Her site için geçerli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 ben aralıkta aldım ilk bakışta önü tuhaf görünüyor olabilir ama arac çok güzel ön ızgaraya gözünüz alışsın çok beğeneceğinize eminim. araç gerçekten dolu bir araba. ben power shift aldım hp. fakat trendde ve titanyumda bluthut var stlyde yok böyle bir sacmalık yapmışlar. otomatik viteste otomatik park olayı yok sadece arka park sensörü koymuşlar otromatik kapanır dikiz aynaları falan eklenmiş. .61.000 tl liste fiyatıyla satışta fakat arac 15 ocaktan önce pek teslim edilemiyor. ben otosan çalışanıyım teslim aldım. düşünenlere hayırlı olsun arac çok iyi. alıntılama yapmak için firefox kurdum Yücel bey bana otomatik vites olunca dikiz aynası kapanmaz demişlerdi aracı 26 sında yada 29 unda teslim alacağım. park sensörüne sevindim klimaya üzüldüm aynalar kapanırsa moral olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ş. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 (düzenlendi) galericiler - chakal lar 10bin tl fiyatlara bindirmişler(style 67 diyo:)), ben ötv ye zam geleceğini zannetmiyorum... Aralık 25, 2014 Mehmet Ş. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap