Yücel Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Aracımı birkaç güne teslim alacağım bana 2015 model stylelarda park sensörü olmayacak sizinkinde var dendi ama otomatik olunca aynalar kapanmaz dendi sizinki kapanıyor mu. Bu arada satan arkadaş otomatik vites otomatik klima demişti sonra styleda oto klima yoka döndüler otomatik klima yok. sadece arka park sensörü var artık konulacakmış. aynalar otomatik kapanıyor. bagaj anahtarlıktan kendi açılıyor. hayırlı olsun güzel araba alıntılama yapmak için firefox kurdum Yücel bey bana otomatik vites olunca dikiz aynası kapanmaz demişlerdi aracı 26 sında yada 29 unda teslim alacağım. park sensörüne sevindim klimaya üzüldüm aynalar kapanırsa moral olur aynalar kapanıyor moraliniz bozulmasın. ben otosan çalışanıyım arac servise gelmeden fabrikada limanda aracı görme imkanım oldu park sensörü yok demişlerdi ama üzerinde orjinal geldi servis yetkilileride şaşırdı sonradan takma değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Bu tür hatalı şeyler olabiliyor muhtemelen 2 3 4 parti de kalmaz onlar. Otosan değişmediği sürede. Money talks Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 otomatik klima yok. sadece arka park sensörü var artık konulacakmış. aynalar otomatik kapanıyor. bagaj anahtarlıktan kendi açılıyor. hayırlı olsun güzel araba aynalar kapanıyor moraliniz bozulmasın. ben otosan çalışanıyım arac servise gelmeden fabrikada limanda aracı görme imkanım oldu park sensörü yok demişlerdi ama üzerinde orjinal geldi servis yetkilileride şaşırdı sonradan takma değil. İlginize teşekkür ederim Yücel bey. Görmeden alınca birde 2014 Fiesta titanium x ile kıyaslayınca ufak tefek şoklar doğal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Bu arabayı görmeden kesin konuşmayın beyler bayanlar araba güzel eskisi gibi yorucu değil. Yorucu derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Olmayan bir paket nasıl iyi görünüyor anlamadım abicim en fulü yani titanium eskisinde x paket ile birlikte xenon farlar geliyodu da ordan aklımda kalmış galiba yenisinde titaniumda bi xenon farlar geliyor,bilmiyorum k.b. yani Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Ekrem Akçaer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Reno fiyatlara 10 Bin TL zam yapmış. Bu galericiler onlardanda beter çıktı desenize İşte bunlar gibiler yüzünden 0 araba sahibi oldum. Fena mı oldu tabiki hayır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 abicim en fulü yani titanium eskisinde x paket ile birlikte xenon farlar geliyodu da ordan aklımda kalmış galiba yenisinde titaniumda bi xenon farlar geliyor,bilmiyorum k.b. yani Saygılar Sen genç adamsın ya kaçırma böyle şeyleri,Passat'ı gördün unuttun tabi Ford'u Focus'u 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Sen genç adamsın ya kaçırma böyle şeyleri,Passat'ı gördün unuttun tabi Ford'u Focus'u biraz öle oldu galiba abicim . Ama VW Bir Başka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 bu lansmandaki jantları getirmezse otosan focusun hiçbir modelini beğenmedim ben..bu çamurluklara en az 17 jant lazım..sanırım benim bahsettiklerim 18 jant.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Şark kurnazı 59 a düşürmüş fiyatı halaa satamaz o fiyata Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 2015 model fiyatlarını siteye girdim beklendiği gibi ÖTV artışı olmadığı için. fiyatlar 2-3 bin artmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 bu lansmandaki jantları getirmezse otosan focusun hiçbir modelini beğenmedim ben..bu çamurluklara en az 17 jant lazım..sanırım benim bahsettiklerim 18 jant.. aynen lansmandaki görünen jantı hayal ederken 16" gibi çok acayip standart bir jantı aracın üstünde görünce dünyam karardı :/ min. 17" gideri var bu güzelim araçlara.. halen düşünüyorum nasıl yapsam nasıl etsem diye e kredi ödemek var, bi diğer taraftanda 18" jant var loto toto bişey tutturmak lazım bizi 18" paklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap