Erkan K. Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2011 Öncelikle herkese selam. Tanışma bölümünde konuyla ilgili bir açıklama yapmıştım. o yüzden tekrar yazmak istemedim biraz dağınık olucak ama. sytil plus paketli ve trend modelleri arasında kaldım karar veremiyorum. trend almış olsam yan hava yastıkları haricinde sis farı alaşım jant sonradan uygulanabilir. Kol dayama orjinali gibi yaptırabilirmiyim ve kaça mal olur bilgisi olan varsa sevinirim. trend ikinci elde beni üzermi. stil plus için 5000 tl farka degermi sizce stil plus mu trend mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Keşke önce burada açsaydınız.. Kriterlerinizi orada yazmıştınız.Ona göre size trend uyumsuz kalıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Keşke önce burada açsaydınız.. Kriterlerinizi orada yazmıştınız.Ona göre size trend uyumsuz kalıyor.. Evet konu çok dağınık oldu ikisini bir yerde nasıl toplarız yardımcı olurmusunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Bence 5.000 tl farka deger. Sırf jant ve lastik 2.000 liraya mal olur. Üstelik motorda 95 psden 115 psye çıkmış olucak. Kriterlerinizden tek eksik sunroof kalicak. Kolcagida servisle görüşürseniz indirimli yada esantiyon taktirabilirsiniz. Üstelik pluse pakette otomatik park, katlanir ayna gibi yeni olan ekstra donanimlarada sahip olucaksiniz. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.747341,35.465810 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Arkadaşlar kredim onaylandı. Trend donanımdan vazgeçtim. Alacağım araçlar stil plus paketli 1 adet beyaz bir adet siyah olacak. bayilerin elinde 2011 kalmamış. 2012 lerde ay sonunda gelir dediler. Kredi için baya beklemiştim zaten birde araç beklemek zoruma gitti şimdi. Birde fiyatlar her bayi de standartmıdır yoksa herkes kafasına göre fiyat mı veriyor. En uygun fiyat ve en erken araç teslimi nasıl araştırma yapmam lazım bütün şehirlerde aynı sıkıntı varmı yoksa Muğla ya has bi durummu her bayiyide tek tek arayıp sormaklamı olacak bu iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 erkan bey hangi bayiide hangi araç var 444FORD dan öğreniliyorda fiyat için bişey demiyorlar bende zamanında turkiyede start-stoplu dizel titanium aramıştım ordan biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Yeni başlık yerine Eski konunuzdan devam edebilirsiniz konu değişmediyse... 2 konuyu birleştirdim.. Araçlarınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Fiyatlar biraz bayiinin elinde ama artık çok da fark etmiyor..eskiden daha çok oynarlardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Dün kayseri'deki bayide stil+pluse vardı yanlış hatırlamıyorsam. İ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Arkadaşlar beyaz stil plus 54,000 trafik sigortası dahil anahtar teslim fiyat aldım anlaşmak üzereyim. araçları ay sonu teslim edeceklerini söylediler. şu ana kadar aldığım en iyi teklif ne diyosunuz sözleşmeyi imzalayımmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Arkadaşlar beyaz stil plus 54,000 trafik sigortası dahil anahtar teslim fiyat aldım anlaşmak üzereyim. araçları ay sonu teslim edeceklerini söylediler. şu ana kadar aldığım en iyi teklif ne diyosunuz sözleşmeyi imzalayımmı. Sedan - Hb ? 55 - 57 felan ediyor liste fiyatı...Sedan ise uygun hb ise pahalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 sedan liste fiyatı 57,500 + trafik sigortası gözüküyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Dediğinize göre uygun baya, liste fiyatından %6 iskonto yapmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Dediğinize göre uygun baya, liste fiyatından %6 iskonto yapmışlar. evet %1 filo indirimi 2 araç olduğu için. kalan %5 bayi kapıştırma yolu ile elde edildi aramadığım bayi kalmadı doğu illeri dışında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 evet %1 filo indirimi 2 araç olduğu için. kalan %5 bayi kapıştırma yolu ile elde edildi aramadığım bayi kalmadı doğu illeri dışında %1 filo indirimi mi olur yanlış anlamayında bayiye gelene kafadan %2.5 indirim var diye biliyorum ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap