Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 %1 filo indirimi mi olur yanlış anlamayında bayiye gelene kafadan %2.5 indirim var diye biliyorum ben... Şampiyon filo derken abicigin 2 adet almış. Toplu alım sayılır o yüzden. %2.5 dediğinden %5 inmişler bak hata yok . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 %1 filo indirimi mi olur yanlış anlamayında bayiye gelene kafadan %2.5 indirim var diye biliyorum ben... 2 araç olduğu için bazı bayiler filo saymıyor bazılarıda %1 iskonto diyolar küfür eder gibi hatırın kırılmasın misali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 (düzenlendi) Şampiyon filo derken abicigin 2 adet almış. Toplu alım sayılır o yüzden. %2.5 dediğinden %5 inmişler bak hata yok . hımm...Tamam şimdi gördüm.. 2 araç olduğu için bazı bayiler filo saymıyor bazılarıda %1 iskonto diyolar küfür eder gibi hatırın kırılmasın misali Bende onu dedim..Hem filo yaz hem %1 el insaf...Kapıdan giren adama %2.5 kesin indirim varken.. Ekim 21, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Sözleşmeyi imzaladım. Kaporayı yarın göndericem bi aksilik cıkmazsa ay sonu teslim ederiz dediler. Bayramdan önce almam lazım araçlar gemide diyolar inşallah bi aksilik çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap