Yusuf Çavuş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2011 Çanakkale turuna yazıldım dün, bugünde işyerinden iznimi ayarladım. Perşembe günü yani yarın akşam 5 gibi Kayseri'den hareket edicez. İstanbul, Gelibolu-Çanakkale, Bursa şeklinde. 2 gece konaklama, sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil. Kişi başı 250tl(280 dedilerdi ) Cuma sabah Eyüp'den başlıyormuşuz. Cuma sonrasına kadar İstanbul'dayız, sonra akşama Gelibolu'ya geçip konaklama. C.tesi çanakkale tüm gün. Pazar sabahda Bursa öğlene kadar. Pazar akşamda Kayseri'de olucaz inş. özetle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 şimdiden iyi eglenceler...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Teşekkür ederim abi sağolasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Allah içinize sindirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 İyi tatiller yusuf abi...Ohhh şöyle bi rahatlama muhteşem olmalı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Sagolun, keske hep beraber gitsek oralara. Öyle daha çok icime sinerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Çanakkale turuna yazıldım dün, bugünde işyerinden iznimi ayarladım. Perşembe günü yani yarın akşam 5 gibi Kayseri'den hareket edicez. İstanbul, Gelibolu-Çanakkale, Bursa şeklinde. 2 gece konaklama, sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil. Kişi başı 250tl(280 dedilerdi ) Cuma sabah Eyüp'den başlıyormuşuz. Cuma sonrasına kadar İstanbul'dayız, sonra akşama Gelibolu'ya geçip konaklama. C.tesi çanakkale tüm gün. Pazar sabahda Bursa öğlene kadar. Pazar akşamda Kayseri'de olucaz inş. özetle Güzergah benim mekandan geçiyor mu peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Güzergah benim mekandan geçiyor mu peki? Valla kardesim oraları sen daha iyi biliyorsun. Çanakkale gelibolu Bursa guzergah gardasum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Evet tam olarak benim dükkanın önünden geçeceksiniz, geçeceğin zaman söyle de zerzerilik edelim sizn otobüse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Ben geçen sene Çanakkaleye kampa gitmiştim.Çok hoşuma gitti, hemen hemen herkesin o bölgeyi gidip görmesini isterim. O Dilek yarımadasını gezip şehitlikleri görmek siperleri gezmek insanı duygulandırıyor. Yusuf sana iyi gezmeler dilerim.Bol bol fotoğraf çekin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Evet tam olarak benim dükkanın önünden geçeceksiniz, geçeceğin zaman söyle de zerzerilik edelim sizn otobüse Cidddenmi gardasum görüşek o zaman ins. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Bende her fırsatta giderim ama hiç rehber eşliğinde gitmedim, gidip de maneviyatınızı yükseltmek çok etkileyici, annem şehitliği gezip mühendislikten edebiyat bölümüne geçmiş hatta anlık duygu fırtınasıyla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Ben geçen sene Çanakkaleye kampa gitmiştim.Çok hoşuma gitti, hemen hemen herkesin o bölgeyi gidip görmesini isterim. O Dilek yarımadasını gezip şehitlikleri görmek siperleri gezmek insanı duygulandırıyor. Yusuf sana iyi gezmeler dilerim.Bol bol fotoğraf çekin. Sagolasin abicim, cekebildigim kadar cekicem ve burda paylasicam ins. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Bende her fırsatta giderim ama hiç rehber eşliğinde gitmedim, gidip de maneviyatınızı yükseltmek çok etkileyici, annem şehitliği gezip mühendislikten edebiyat bölümüne geçmiş hatta anlık duygu fırtınasıyla.. Bu tur yerlere rehberle gitmek çok farkettiriyor kardesim. Ben bunu Konya da anladım bu sene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Yusuf gelip sizin ekibe çaktırmadan kaynak mı yapsam acaba? Soranlara "bu eleman bagajda uyuyordu ben biliyorum" dersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap