Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 negüzel...görüşmüşünz...çok sevindim...bu arada tolgacım cok çekmişin karnını içeri yapma yusufun dogallığını bozmusun.... Haha hiç böle dusunmediydim --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.192791,29.352260 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Men de yüzyüze görüşmek istirem yaaa Sizleri uzuun yıllardır tanıyor gibiyim zaten. Bakalım ne zaman bitecek vuslat. Doktorum şöyle ortada bir yer ayarlasanızda forum arkadaşları ile bir tanışma ortamı bulsakda birbirimizi tanısak olmazmı. Mesala Yusuf Ankara'ya geldiğinde sağolsun geldi tanışdık. Yöneticilerimize duyurulur. Arz ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Ben zaten artık Ankara'lı sayılırım ki şuan oradayım çaktırmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 ankarada bizim evde....ben evsiz kaldım...bıktım sizlerden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 ankarada bizim evde....ben evsiz kaldım...bıktım sizlerden... noldu yaw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Hiçbirşey yemeden de kalktınız ya.. Oranın Ezogelin çorbası meşhurdur 30 yıldır (!) gideriz, o kadar gelmişiniz en azından bir çorba bile içiremedim hadi hadi ykp söledi telde yırttık iyi hesap ödemekten demişin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 nasıl noldu ykp...ankara bizim eve geldi yerleşti...ben ve hanım yurdun diğer yönlerinde aldık solugu..alla alla..cumactesipazar..yurtsuz john ve johanna...durumu ile beyfendi evi gasp etmş durumda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 AhahahAH Belki demişimdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 nasıl noldu ykp...ankara bizim eve geldi yerleşti...ben ve hanım yurdun diğer yönlerinde aldık solugu..alla alla..cumactesipazar..yurtsuz john ve johanna...durumu ile beyfendi evi gasp etmş durumda... Valla mı anaaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yakup, müsait olduğun bir zamanda Ankara lı arkadaşlarla bir tanışma toplantısı yapalım ne dersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yakup, müsait olduğun bir zamanda Ankara lı arkadaşlarla bir tanışma toplantısı yapalım ne dersin. Bu hafta sonu yapsak mı acaba ? Ben müsaitmiyim bir bakayım..Ben olmasam bile siz istediğiniz de duyuralım...Yapalım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Önümüzdeki hafta cumartesi veya pazar olabilir, bu gün ben bir arkadaşın düğününe gidecem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Önümüzdeki hafta cumartesi veya pazar olabilir, bu gün ben bir arkadaşın düğününe gidecem. Bende gelecek haftadan bahsetmiştim aynen..Bugün olmaz tabi Çok soğuk yahu bugün Angara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yakup o zaman Ajandanı şöyle bir gözden geçir,Randevularını kontrol et, haftaya bir şeyler yapalaım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 hadi hadi ykp söledi telde yırttık iyi hesap ödemekten demişin.... Buna en başta Yakup inanmaz ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap